Notícia

El Pirineu de Lleida es promociona a Londres

El Patronat de Turisme de Lleida manté una participació en aquest saló dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme

boi taull,puig falco,puigfalco,snowboard
El Pirineu de Lleida es promociona a Londres Autor/a: M. R.
El Patronat de Turisme de Lleida manté una participació en aquest saló dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. De fet, el turisme procedent del Regne Unit ja representa gairebé un 10 % del nombre total de pernoctacions al Pirineu lleidatà.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida assisteix a la principal fira de turisme professional europea, la World Travel Market de Londres, a la Gran Bretanya, que anualment reuneix més de 50.000 professionals d’arreu del món. El saló, que s’ha inaugurat avui, romandrà obert al públic fins dimecres, dia 6 de novembre.

El conjunt de l'oferta turística de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida, vinculada amb els productes de neu, cultura, gastronomia i l’oferta de turisme actiu i de natura, seran algunes de les propostes que es promocionaran en aquesta important fira de Londres dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, que té una presència destacada en aquest saló internacional.

La Gran Bretanya és un dels mercats turístics estrangers més interessats per a les comarques lleidatanes, com ho demostra el fet que el turisme procedent del Regne Unit representa per a les contrades del Pirineu i les Terres de Lleida un 9 % del nombre total de pernoctacions que anualment efectuen els viatgers estrangers a la demarcació de Lleida, situant-se en el segon lloc en el rànquing del turisme estranger darrere de França, que representa el 42 % dels viatgers. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny