Notícia

Pot un telecabina convertir-se en un espai de terror 'hallowinià'?

El túnel del terror al telecabina de l'estació de Pal supera les expectatives

telecabina,terror
El túnel del terror al telecabina supera les expectatives Autor/a: Pal-Arinsal
Pot una terminal de telecabina convertir-se en un espai de terror 'hallowinià'? Doncs la resposta és clara: sí, i amb molt d'èxit. El telecabina de Pal Arinsal supera expectatives aquest cap de setmana amb el túnel del terror. Amb l’objectiu d’oferir una continuïtat en les accions de l’estació i seguir amb la filosofia del Ski & Bike, Vallnord-Pal-Arinsal ha superat amb molt marge les seves previsions amb l’activitat muntada durant el cap de setmana de Halloween al telecabina de la Massana, arribant a acollir prop d’un miler de persones. 


Vallnord-Pal-Arinsal va realitzar durant el cap de setmana del 31 d’octubre al 3 de novembre, una acció de Halloween amb un túnel del terror instal·lat al telecabina de la Massana. L’equip de l’estació va habilitar tot el telecabina amb il·luminació, ambientació i persones que donaven vida a un escenari que havia infectat per éssers desconeguts.

En total, l’acció ha rebut una gran acollida aconseguint resultats molt satisfactoris per aquesta primera edició. Durant els quatre dies de l’activitat, l’estació ha rebut prop d’un miler de persones. L’acció es dividia en funció de l’edat, és a dir, el torn infantil, era de 18 hores a 20 hores i el d’adult de 21 hores a 00 hores. De tots els torns, el més visitat i sol·licitat ha estat l’infantil en edats de 10 a 13 anys.

L’estació de la Massana celebra aquests tipus d’esdeveniments que permeten donar una major continuïtat a la seva obertura i seguir apostant per l’estratègia actual que és obrir el màxim dies possible i convertir-se en una estació amb activitats tot l’any. Aquests resultats, permeten a més conèixer l’interès dels clients per aquestes activitats lúdiques.

26 dies per obrir pistes

El 30 de novembre, sempre que la meteorologia ho permeti, Vallnord-Pal-Arinsal obrirà la seva temporada d’hivern, una temporada de 135 dies, fins al 13 d’abril del 2020.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny