Notícia

La Diputació de Lleida també exigeix una solució pel resort peu de pistes de Boí Taüll

La Diputació de Lleida també exigeix una solució pel resort peu de pistes de Boí Taüll
La Diputació de Lleida també exigeix una solució pel resort peu de pistes de Boí Taüll Autor/a: Arxiu Facebook Boi Taull Resort
El vicepresident primer de la Diputació, Jordi Latorre, ha demanat des de Vilaller, a l'Alta Ribagorça, que es resolgui de forma urgent el conflicte dels hotels del Pla de l’Ermita. Segons Latorre la Diputació exigeix que el Jutjat Mercantil de Barcelona resolgui un conflicte que és vital per a tota la comarca, més encara quan ens trobem a les portes d'iniciar una nova temporada.


El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, va presidir aquest cap de setmana la inauguració de la Fira ramadera de Vilaller. Latorre ha demanat que de forma urgent es resolgui el conflicte dels hotels del Pla de l’Ermita, peu de pistes de l'estació d'esquí de Boí Taüll, actualment afectat per un conflicte judicial.

A poc menys de 30 dies perquè s’iniciï la temporada d’esquí, hi ha hotels del peu de pistes que encara no han estat adjudicats. Per aquest motiu ha asegurat que des de la Diputació de Lleida s'ha demanat al Jutjat Mercantil de Barcelona que resolgui el conflicte el més aviat possible i ha recordat de la importància d'aquests hotels per a la viabilitat de l'estació d'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots