Notícia

FGC Turisme posa a la venda un Forfet de Temporada d'esquí de muntanya

El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntadors de les estacions.

la-molina,comabella,skimo
FGC Turisme posa a la venda un inèdit fins ara Forfet de Temporada d'esquí de muntanya Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les estacions d'esquí del Grup FGC posen a la venda un nou forfet de temporada específic per als practicants d'esquí de muntanya. Aquesta és una de les novetats importants que ofereixen les estacions del grup Ferrocarrils per a la temporada 2019-20. El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntadors de les estacions i accés als itineraris abalisats que oferiran les estacions del Grup FGC.


Un forfet de temporada per a l'esquí de muntanya. Aquesta és una de les propostes que fan les estacions del Grup FGC per a la nova temporada 2019-20. El nou forfet de temporada d'esquí de muntanya d’FGC Turisme està pensat per facilitar la pràctica d'aquesta disciplina dins els dominis esquiables de les estacions d'FGC i al seu entorn proper accessible des de l’estació.

Aquest forfet permetrà l'accés il·limitat a un total de 10 circuits abalisats expressament d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina. Els 10 itineraris estan repartits entre les estacions del grup.
 
El forfet també inclou dues pujades per dia amb qualsevol dels remuntadors de les estacions. L'assegurança d'accidents no està inclosa, i es recomana la contractació d'una assegurança pròpia que cobreixi l'activitat d'esquí de muntanya com les que ofereix la FEEC amb les seves llicències federatives anuals o bé la FCEH amb la seva tarja Multirrisc.
 
Igual que amb tots els Forfet de Temporada de FGC Turisme, s’ofereix una àmplia selecció d'avantatges i promocions, d’entre els que destaquen l’accés il·limitat tota la temporada al Tren Cremallera de la Vall de Núria.
 
Aquest producte serà vàlid a partir del 30/11/19 i fins a final de temporada. El punt d'entrega del forfet seran les oficines centrals de l'estació on s'hagi adquirit.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny