Notícia

Enamora't de Les Neiges Catalanes

Comença a nevar al Pirineu Oriental francés

Les Neus Catalanes
Les Neus Catalanes Autor/a: Victor Riverola
El proper 21 de novembre, al D9 de Barcelona (Poblenou), tindrà lloc la festa de presentació de la nova temporada de Les Neiges Catalanes, amb música, projeccions, sopar i moltes sorpreses. Serà una presentació totalment diferent, de 18:30 fins a altes hores de la nit. En breu, més notícies.


Gotes d'aigua procedents d'un caramell ens esquitxen alegrement a l'apuntar-nos per la finestra, recentment aixecat al matí al refugi de Camporells, molt a prop de la bucòlica estació d'esquí de Formigueres. El pic del Peric ens observa des de la seva privilegiada talaia, convidant-nos a gaudir d'una bona jornada d'esquí de muntanya. A el mateix temps, el sol s'amaga darrere de Les Bouillouses, als peus del Carlit, a mig camí entre Angles, Font Romeu i Porte Puymorens. El nou balneari urbà Angleo, la perla dels Angles, s'il·lumina al capvespre, creant un joc de llum i color realment especial, gairebé màgic i a el mateix temps, l'aroma d'una Fondue exquisida descendeix seductorament des de Le Xalet, fins al centre de la població, banyant amb el seu aroma als clients que gaudeixen dels beneficis de les aigües termals a l'aire lliure, en un contrast de fred i calor únic i inimitable.


A l'elegant Font Romeu, les postes de sol són extraordinàries, capaces d'omplir de llum i de vida tota la Cerdanya francesa, estenent el seu mantell ataronjat des de la Serra del Cadí fins el Canigó, passant pel Puigmal i l'impressionant Cambra d'Ase, amb el seu circ glacial i la seva entranyable estació d'esquí des d'on descobrir cap a l'est, el mar Mediterrani. A l'Espace Nordic de l'Capcir ia La Quillane tot sembla encaixar dins d'un motlle perfecte, amb els seus itineraris d'esquí nòrdic, el seu circuit de conducció sobre neu, els seus restaurants de muntanya i el bucòlic refugi del Coll del Torn, estratègicament situat uns 300m per sobre de l'altiplà del Capcir. No podem oblidar el cèlebre Col de Puymorens, la porta a la Cerdanya des d'Andorra i l'Arieja. A Porte-Puymorens, el temps s'atura, convidant-nos a gaudir de el so del silenci en les seves pistes a mes de 2.500 m d'altitud mentre assaborim un Pastís ben fred al bar La Tramuntana. Com si d'una gran òpera es tractés, amb els seus números espectaculars, els seus decorats de somni i uns actors sensacionals que posen els pèls de punta amb només una mirada, les estacions d'esquí de Les Neus Catalanes ens aporten les dosis de fascinació, espectacle i majestuositat necessàries per saciar la nostra set d'aventura i de llibertat des de fa molts anys.


Érem uns nens quan vam visitar les seves muntanyes i els seus pista per primera vegada i encara que els nostres destinacions encara no s'havien creuat, el Pirineu Oriental francès estava predestinat a convertir-se en part de les nostres vides i d'alguna manera, en un membre mes de la nostra família. Totes les seves estacions d'esquí amaguen meravelles que mereixen ser descobertes sense presses, amb calma, i no hi ha ni un sol racó que no hagi de ser visitat. La marca Neus Catalanes es va crear amb la intenció de donar a conèixer les estacions d'esquí i muntanya situades a les comarques franceses de la Cerdanya, el Capcir i el Conflent, on podem practicar alpinisme, BTT, senderisme i esquiar a l'hivern utilitzant un mateix forfet .


Una marca que desitja englobar sota un mateix paraigua 08:00 destinacions ideals per descobrir amb amics, en família o en parella: Puyvalador, Formigueres, Les Angles, La Quillane, Cambre d'Ase, Font Romeu-Pirineus 2000, Porte Puymorens i l'Espai Nòrdic del Capcir. potenciant durant tot l'any la seva extensa xarxa de senders i les seves vies d'ascensió a algunes de les principals cims del Pirineu Oriental (Carlit, Peric, Cambre d'Ase, Puigmal, Pic d'Eina o Mares) i les seves estacions d'esquí, on cadascuna d'elles ens ofereix pistes espectaculars, destacant els descensos de Font Romeu-Pirineus 2000 i Angles, la pista negra Super Cambre a Cambre d'Ase, les pistes entre boscos de Formigueres i l'Espai Nòrdic del Capcir, la bellesa de port Puymorens, l'snow-park de Font Romeu i les magnífiques escoles d'esquí de Puyvalador i La Quillane.


Vuit destinacions històrics que avancen a l'uníson en un projecte d'unió d'imatge comú que està obtenint excel·lents resultats en altres zones de Pirineu, els Alps i en les Muntanyes Rocalloses a nord-amèrica. La idea d'agrupar sota una mateixa marca o nom un conjunt d'estacions d'esquí, facilita el màrqueting i la comunicació i ajuda als visitants a localitzar les diverses estacions d'una manera molt pràctic. Les estacions de Les Neiges Catalanes es preparen per rebre amb entusiasme les nevades previstes per al proper cap de setmana, amb la intenció de començar a produir neu en grans quantitats, que els permetin tenir totes les estacions preparades per poder obrir a finals de novembre.El proper 21 de novembre, al D9 de Barcelona (Poblenou), tindrà lloc la festa de presentació de la nova temporada de Les Neiges Catalanes, amb música, projeccions, sopar i moltes sorpreses. Serà una presentació totalment diferent, de 18:30 fins a altes hores de la nit. En breu, més notícies.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny