Notícia

Boí Taüll serà traspassada a FGC però amb gestió a càrrec d'Actius de Muntanya S.A.

boi taull,esquiadora
Boí Taüll serà traspassada a FGC però amb gestió a càrrec d'Actius de Muntanya S.A. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ja ho va anunciar Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, el passat 1 d'octubre. Tot i això ahir David Ros, director de Boí Taüll, va confirmar que l'estació de l'Alta Ribagorça serà traspassada a FGC però amb gestió a càrrec d'Actius de Muntanya S.A. També es va confirmar que FGC treballa colze a colze amb el COI per a la candidatura als Jocs Olímpics i l'agenda 20-20. Us ho expliquem.


El Govern traspassarà en breu l'estació d'esquí de Boí Taüll (Alta Ribagorça) a Ferrocarrils Generals de Catalunya (FGC), segons ha assegurat el director de l'estació, David Ros, en l'acte de presentació de la temporada d'hivern de les estacions d'esquí del Grup FGC.

Ros ha explicat que "s'està formalitzant un acord de Govern" en què s'inclourà "un acord de col·laboració amb FGC" que els "assessorarà" en la gestió de l'estació i treballarà per elaborar un "pla de viabilitat" per definir el futur model d'explotació de l'entitat". "Actius de Muntanya, Empresa i Ocupació i FGC col·laborarem amb la seva gestió", ha afirmat el president de FGC, Ricard Font. L'estació de Boí Taüll va assolir 149.360 esquiadors la temporada passada, un període marcat pel traspàs de la gestió de l'estació a l'empresa Actius de Muntanya, participada totalment per la Generalitat. En l'acte de presentació de les estacions d'esquí de FGC, Ricard Font ha assegurat la seva voluntat de posar en marxa "una nova línia estratègica en les estacions de muntanya", que va més enllà de les activitats de neu. "Hem de ser els socis d'un territori que ha de viure els 365 dies de l'any", ha mantingut Font.

FGC treballa en la candidatura als Jocs Olímpics

En l'acte de presentació de les estacions d'esquí gestionades per Ferrocarrils, Ricard Font ha assegurat que el hrup FGC, com a oficina tècnica de la proposta per als Jocs Olímpics, està "mantenint un diàleg" amb el Comitè Olímpic Internacional per garantir el compliment de l'agenda 20-20, que inclou "restriccions molt importants". Entre aquestes s'estableix la impossibilitat de no fer inversions pels Jocs Olímpics, sinó "aprofitar" les infraestructures existents i poder fer proves en els quilòmetres esquiables actuals. "Tenim l'aval que, sense noves infraestructures, som capaços de poder presentar una candidatura", ha conclòs Font.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny