Notícia

Un incendi destrueix l'Hotel du Col, al Port del Pimorent

L'incendi es va iniciar a mitja tarda de dissabte

hotel,puymorens,pimorent,incendi
Un incendi destrueix l'Hotel du Col, al Port del Pimorent Autor/a: Pompiers Arieja
Un trist final per a l'Hotel du Col, al Port del Pimorent. L'hotel havia estat freqüentat als anys 70 i 80 per esquiadors de l'estació d'esquí de Portè Puymorens. L'edifici de tres plantes ha quedat derruït en més del 70% de l'estructura.


Trist final per a l'Hotel du Col de Puymorens, a 1930 m d'altitut i situat al peu de la carretera RN-320. L'edifici es trobava abandonat des de fa uns anys però sembla que hi habitaven diverses persones de forma més o menys regular. Segons L'Independant de Perpinyà l'edifici ja no disposava d'electricitat, fet que fa pensar en un origen humà de les flames.

Més de 50 bombers han participat en les tasques d'extinció de l'Hotel Col de Puymorens però els interiors de l'edifici, de fusta i materials inflamables, han dificultat les tasques d'extinció. Per ara, no cal lamentar danys personals, només materials. L'edifici ha quedat destruït en 3/4 de l'estructura, afectant les tres plantes.

El foc s'ha declarat al voltant de dos quarts de cinc de la tarda a l'antic establiment hoteler, molt conegut per la seva façana de pedra. Durant els hiverns dels anys 70 i 80 era freqüentat per esquiadors.

L'edifici es trobava abandonat des de feia més d'una desena d'anys. Un cop donada l'alerta, ràpidament s'han desplaçat cap a la zona efectius del cos de bombers dels diferents casernes de la Cerdanya i de l'Ariège.

L'accés a l'Col du Puymorens ha estat tancat per motius de seguretat i facilitar el treball del nombrós grup de bombers i gendarmes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny