Notícia

El Mont Parnassos de Grècia, entre els nous destins del FWQ en el calendari 2020

El circuit passarà per Arcalís del 28 de febrer al 4 de març

arcalis,FWT,portelles,rider
El circuit passarà per Arcalís del 28 de febrer al 4 de març Autor/a: Vallnord Arcalis
Els pendents del Mont Parnassos (2.457 m.), cim i estació d'esquí relativament a prop d'Atenes, serà l'escenari inèdit d'una prova del Freeride World Qualifier, prevista per a mitjans de març. El circuit també passa per Arcalís, a finals de febrer, però en la versió màxima, és a dir, dins el Freeride World Tour.


Ja s'ha presentat el calendari definitiu del Freeride World Qualifier 2020 i ho fa amb algunes novetats. El circuit visitarà destinacions de tot el món, com ara Andorra, (a Arcalís del 28 de febrer al 4 de març), Amèrica del Nord, Alps o Japó. Però també en destaquen algunes proves específiques a Islàndia o Líban, però és novetat inèdita la prova prevista al Mont Parnassos de Grècia.

En total hi haurà sis etapes europees, sis a Amèrica del Nord i una a Nova Zelanda: en total tretze proves qualifiers de quatre estrelles. També apareixen dues noves etapes de tres estrelles: Bansko, a Bulgària entre el 20 i el 22 de març i una altra a Val d'Isère del 14 al 16 d'abril. Com cada any, algunes etapes d'1 i 2 estrelles han estat repartides arreu del món amb l'objectiu d'atraure més participants i aficionats al circuit del World Tour: per primera vegada, s'organitzarà un esdeveniment (FWQ) a Grècia, al Mont Parnassos del 13 al 15 de març. El Mont Parnassos (2.457 m) és el cim que corona l'estació d'esquí del mateix nom. Aquest cim i destí d'esports d'hivern és situat a poc més de 200 quilòmetres del centre d'Atenes.

També s'han anunciar les dates del Freeride Junior Tour.

Calendari complet del Freeride World Qualifier en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots