Notícia

Formigal, al Pirineu aragonès, la primera que confirma obertura per dissabte

El cap de setmana s'obriran pistes en els sectors d'Anayet, Portalet i Sarrios

trepitjaneus,formigal
Formigal, al Pirineu aragonès, la primera que confirma obertura per dissabte Autor/a: Aramon
Hi ha diverses estacions que ja ho tenen tot a punt per obrir aquest cap de setmana, i una d'aquestes és Formigal. Però fins ara, tot i que moltes tenien anunciada la data d'obertura, encara no ho havien anunciat. Formigal, al Pirineu aragonès, és la primera que confirma obertura per dissabte però segurament n'hi haurà més. I algunes potser obriran divendres. O dijous...


Aramón Formigal-Panticosa obre les seves instal·lacions aquest cap de setmana. L'estació de la vall del Tena avança l'obertura de la temporada a aquest dissabte dia 16. En concret s'obriran les pistes dels sectors d'Anayet, Portalet i Sarrios. El personal de l'estació treballa intensament per adequar les pistes i obrir en les millors condicions. Dijous es donarà a conèixer la previsió d'obertura amb els quilòmetres esquiables, pistes i gruixos que es van a trobar els esquiadors que vulguin ser els primers a estrenar la temporada.

Segons el comunicat enviat per l'estació, a Formigal s'han acumulat en cotes altes prop d'un metre de neu en els últims dies, nevades que han caigut sobre un terreny ja refredat per anteriors temporals. Les previsions, a més, anuncien més neu per aquesta setmana.

Després de la inauguració del cap de setmana, l'estació romandrà tancada de dilluns 18 a divendres 22 per tal de continuar condicionant el màxim domini esquiable per tornar a obrir aquest cap de setmana, el dia 23, ja definitivament.

La resta d'estacions del grup Aramon treballa per obrir com més aviat millor, sent l'objectiu obrir pel darrer cap de setmana de novembre.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial