Notícia

La Comapedrosa Andorra World Cup obre inscripcions i necessita arribar als 150 voluntaris

La Comapedrosa Andorra World Cup obre inscripcions i necessita arribar als 150 voluntaris
La Comapedrosa Andorra World Cup obre inscripcions i necessita arribar als 150 voluntaris Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF, Comapedrosa Andorra, ja ha obert les inscripcions per a ser voluntari. Els inscrits rebran formacions de diferents tipus a més de material.


Andorra rebrà l’11a edició de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF, Comapedrosa Andorra. Un any més, l’esdeveniment organitzat per la Federació Andorrana de Muntanyisme conjuntament amb Vallnord-Pal-Arinsal, necessita un total de 150 voluntaris per al seu funcionament habitual.
 
Aquesta edició, que es durà a terme el 25 i 26 de gener del 2020 i es realitzarà íntegrament a Arinsal: el dissabte 25 de gener ho farà amb la cursa Individual Comapedrosa, que arribarà, si la meteorologia ho permet, al pic més elevat d’Andorra al Comapedrosa. L’endemà, el diumenge 26 de gener, es durà a terme la tradicional Vertical Arinsal. Com ja és tradició, tots els voluntaris rebran diferents formacions en primers auxilis, esquí de muntanya, entre altres. També rebran d’obsequi la vestimenta necessària d’aquesta edició.  
 
Aquest any, la Comapedrosa Andorra és la segona etapa del calendari de la Copa del Món. L’estrena es realitzarà a França, a Aussois el 20 de desembre del 2019 i finalitzarà a Itàlia a Madonna di Campiglio, el 2 d’abril del 2020. Per a poder inscriure’s com a voluntari, les persones podran fer-ho des del formulari que estarà disponible al web comapedrosaandorra.com a partir de demà dia 5 de novembre a les 9 hores del matí.
 
Més informació sobre la Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF
www.comapedrosaandorra.com
www.fam.ad
www.vallnordpalarinsal.com
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny