Notícia

Portè Puymorens obre dissabte

L'estació de la Vall de Querol renuncia a la carrera de ser la primera en obrir abans del cap de setmana

Portè Puymorens obrirà aquest dissabte el sector de la Vinyola
Portè Puymorens obrirà aquest dissabte el sector de la Vinyola Autor/a: Diari de la Neu
De moment ja hi ha tres obertures gairebé garantides per dissabte 16 de novembre: Arcalís, Formigal i ara també Portè Puymorens. L'estació de la Vall del Querol ho ha confirmat fa una estona a les seves xarxes socials.


Porté Puymorens (Portè i Pimorent) anuncia la seva obertura per a aquest dissabte 16 de novembre. De moment està garantida l'obertura del sector de la Vinyola (Vignole). Així doncs, de moment, ja hi ha tres obertures gairebé garantides per dissabte 16 de novembre: Arcalís, que ja ho tenia previst en aquesta data des de feia mesos, l'aragonesa Formigal, que ho ha anunciat aquest matí, i ara també Portè Puymorens, que ho ha anunciat fa un parell d'hores a les seves xarxes socials.

Ara bé, Arcalís podria avançar en 24 hores la seva obertura tot i que, en realitat, encara no ha fet cap comunicat ni confirmant ni desmentint que la data d'obertura sigui el 16 de novembre. Totes les mirades estan posades, doncs, en saber quan obre Arcalís i quan ho farà Masella i Baqueira, totes fermes candidates a ser la primera estació dels Pirineus en obrir.

Portè Puymorens en els últims anys s'ha caracteritzat per les seves ràpides obertures de temporada, gràcies a la quantitat de neu que s'acumula i la seva reduïda estructura cosa que li permet posar en marxa un sector de l'estació amb relativa facilitat. Serà la primera estació del Pirineu francès en obrir portes.

Missatge a Facebook

Inauguració de la temporada d'esquí a Porté-Puymorens AQUEST dissabte, 16 de novembre de 2019. Obrim el sector de l'Vinyole. És Molt probable que ho fem Amb altres sectors però dependrà de l'Evolució meteorològica. Tarifes i informació addicional a publicacions futures. Ens veiem molt aviat a Porté-Puymorens!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny