Notícia

Preguntes i respostes del primer dia de la temporada a Masella

Així ens hem trobat avui Masella en el seu primer dia de temporada: 13 de novembre de 2019


Com ja és habitual al diaridelaneu.cat en el primer dia de la temporada, avui també ens hem desplaçat a Masella per saber com ha estat el primer dia de la nova campanya de neu. Us expliquem què ens hi hem trobat i ho fem en un format d'entrevista. Adjuntem fotos i vídeo a vista de drone.


Pocs esquiadors s'han apropat avui 13 de novembre fins a Coma Oriola de Masella per estrenar la temporada. Però, segur que els que no hi heu anat us deveu fer algunes preguntes. Potser aquestes: estava bé la neu? Val la pena pujar per només una pista? Repetireu l'any vinent? Ho preguntem al nostre ambaixador a Masella, Miguel Soto, que avui hi ha estat present per estrenar la temporada. Aquestes són les preguntes que li hem fet en la seva estrena de la temporada i aquestes són les seves respostes.

1 • Quina era la qualitat de la neu a Coma Oriola?
En general he de dir que era una neu pols dura, molt bona. Calculo que uns 20 o 25 cm. Dues plaquetes de gel al costat de dos canons han estat la única observació a fer.

2 • Tota la pista oberta d'ample a ample?
Sí, tota la pista era oberta a l'ample.

3 • Val la pena pujar per només una pista?
Per a mi sí, però dependrà de què busca cada esquiador. En el meu cas he pujat a estrenar la temporada i a fer uns pocs girs. Suficient per esquiar una estona i passar-ho bé, trobar sensacions en un mateix.

4 • Pel fet de ser el primer dia, hi havia molts esquiadors?
Molt poca gent, tan a pistes com als aparcaments de Coma Oriola i Pla de Masella. Cap cua. Les fotografies expliquen per si soles la gent que hi havia. Però m'ha encantat l'ambient, gent molt guai, a mi m'ha agradat molt veure gent com jo.

5 • Quin temps ha fet?
Jo he arribat força tard, passades les 11 del matí. Sé que el dia ha començat amb núvols enganxats a la Tosa però amb el pas de les hores el cel s'ha anat obrint i ha quedat un dia solejat i vent en calma. Hi he estat esquiant dos hores amb un bon sol i una temperatura més aviat freda.

6 • És una experiència recomanable? Repetiràs l'any vinent?
Per mi sí. I tant que repetiré, esquiar el primer dia de la temporada sigui en una pista o en 5 o 6 sempre acaba sent un dia molt especial.

No us perdeu aquestes imatges de vídeo enregistrades a vista de drone.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny