Notícia

Les estacions d'esquí nòrdic Lles i Aransa s'apunten a la festa

Lles de Cerdanya obre 16 quilòmetres estil patinador i Aransa un total de 20

esqui nordic,tuixent
Primer cap de setmana de la temporada de neu a les estacions d'esquí alpí i nòrdic. Autor/a: Tot Nòrdic
Primer cap de setmana de la temporada de neu a les estacions d'esquí alpí i nòrdic. En esquí nòrdic obren circuits Lles i Aransa en estil patinador. Tuixent-la Vansa, Guils-Fontanera, Tavascan i Virós obren els primers itineraris per a raquetes de neu.


Inici de temporada matiner a les estacions d'esquí nòrdic. Les nevades d'aquesta setmana ja permeten obrir, amb limitacions, els centres d'esquí de fons de Lles de Cerdanya, que oferirà 16 quilòmetres de circuits marcats per a la modalitat patinador, i també la veïna d’Aransa, que n'obrirà amb 20 quilòmetres també en estil patinador.

Tuixent-la Vansa, Guils-Fontanera, Tavascan i Virós-Vallferrera oferiran itineraris per a raquetes de neu. Sant Joan de l’Erm encara no obre circuits però si que ofereix accés lliure a les pistes. Totes les estacions de fons tenen oberts els serveis habituals de restaurant i lloguer de material. A Sant Joan de l'Erm, tot i anunciar 18 cm de gruix de neu a les seves pistes, de moment no inicia la temporada a l'espera de reforçar els cm de neu en el traçats amb les nevades previstes per avui nit.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial