Notícia

Les estacions d'esquí nòrdic Lles i Aransa s'apunten a la festa

Lles de Cerdanya obre 16 quilòmetres estil patinador i Aransa un total de 20

esqui nordic,tuixent
Primer cap de setmana de la temporada de neu a les estacions d'esquí alpí i nòrdic. Autor/a: Tot Nòrdic
Primer cap de setmana de la temporada de neu a les estacions d'esquí alpí i nòrdic. En esquí nòrdic obren circuits Lles i Aransa en estil patinador. Tuixent-la Vansa, Guils-Fontanera, Tavascan i Virós obren els primers itineraris per a raquetes de neu.


Inici de temporada matiner a les estacions d'esquí nòrdic. Les nevades d'aquesta setmana ja permeten obrir, amb limitacions, els centres d'esquí de fons de Lles de Cerdanya, que oferirà 16 quilòmetres de circuits marcats per a la modalitat patinador, i també la veïna d’Aransa, que n'obrirà amb 20 quilòmetres també en estil patinador.

Tuixent-la Vansa, Guils-Fontanera, Tavascan i Virós-Vallferrera oferiran itineraris per a raquetes de neu. Sant Joan de l’Erm encara no obre circuits però si que ofereix accés lliure a les pistes. Totes les estacions de fons tenen oberts els serveis habituals de restaurant i lloguer de material. A Sant Joan de l'Erm, tot i anunciar 18 cm de gruix de neu a les seves pistes, de moment no inicia la temporada a l'espera de reforçar els cm de neu en el traçats amb les nevades previstes per avui nit.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny