Notícia

Obrir portes i rebre 2.000 esquiadors

Prop de 2.000 esquiadors han passat avui per les pistes d'Arcalis

telecabina,arcalis
Prop de 2.000 esquiadors han passat avui per les pistes d'Arcalis Autor/a: Arcalís
L'estació d'esquí d'Arcalís ha obert avui instal·lacions i pistes, inaugurant d'aquesta manera la temporada d'esquí a Andorra. En el seu primer dia es calcula que hi han passat uns 2.000 esquiadors.


Arcalís ha rebut aquest dissabte 16 de novembre, en el primer dia d'obertura de l'estació, al voltant de 2.000 esquiadors entre tots aquells amb forfet de temporada (Grandvalira, Ordino Arcalís, Valls del Nord, esquí extraescolar o Ski Andorra) i forfets de dia/multidia.

Un sol radiant ha posat la cirereta del pastís a la primera jornada d'esquí a Arcalís, a la qual s'han obert deu pistes i s'ha ampliat el nombre previst de remuntadors, amb la posada en funcionament del telecadira de la Basera.

Gràcies a les nevades dels darrers dies, l'estació compta amb uns gruixos de neu pols d'entre 20 i 40 centímetres. S'esperen més precipitacions febles en forma de neu a partir dels 1.500 metres aquest dissabte a la nit i el diumenge durant el dia.

A més, es manté la producció de neu amb els canons, ja que les condicions són favorables; així doncs, Arcalís té prevista l'obertura progressiva de més remuntadors i pistes al llarg de la pròxima setmana.

Arcalís ha estat la primera estació a Andorra en obrir les seves portes en una temporada d'esquí de les més llargues dels últims anys, amb un total de 170 dies d'esquí fins la data prevista del tancament, el 3 de maig.

 
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial