Notícia

Aquestes són les millores de Masella per a la temporada 2019-20

L'estació cerdana presenta millores en serveis, producció de neu, comunicació i en els punts gastronòmics


Ja és habitual que entre les millores que cada any presenta Masella hi hagi una aposta per millorar la producció de neu. I aquest any no podia ser menys. Però n'hi ha més i algunes sorprenen, com ara la producció setmanal d'un programa de neu específic sobre l'actualitat a l'estació. Us les expliquem.


Cada any les estacions aprofiten els mesos del bon temps per fer millores a les pistes, ja sigui en edificis, instal·lacions o remuntadors. I a Masella aquest any també ho han fet prioritzant 4 eixos principals: els serveis, la comunicació, els punts gastronòmics i les instal·lacions de neu produïda.

Més neu produïda

Pel que fa a la millora dels serveis Masella ha treballat en les millores en els sistemes de neu produïda, fet que els permetrà produir més neu amb pràcticament els mateixos innivadors que ja tenia. S'han reforçat alguns punts que es considerava necessari fer-ho i s'han incrementat la potència i eficiència de tota la xarxa.

Millors serveis a l'esquiador

Entre les millores en serveis que trobarà els esquiadors a pistes n'hi ha dos. D'una banda es millora en el trepitjat de pistes amb l'adquisició d'una nova trepitjaneus, i de l'altra s'aposta per millorar la senyalització de pistes.

També hi ha novetats en les prestacions i opcions a mida dels seus forfets de temporada. Recordar que un dels atractius del forfet de temporada de Masella és que amb la seva adquisició hi ha una pack de forfets de dia per esquiar en estacions d'esquí de tot el món. La cobertura de Wifi ja cobreix tots els punts bàsics de l'estació.

Aposta per la comunicació amb Masella TV

Masella fa un pas endavant en la comunicació setmanal i ho fa amb una aposta atrevida: es crea un nou canal de televisió, que amb el nom de Masella TV, s'emet una programa setmanal (tots els dijous de la temporada a les 8 del vespre) el qual es podrà visualitzar pel canal de Youtube de l'estació.

És accessible via la app de Masella o per mitjà del vostre televisor amb connexió a internet o, com sempre, a través de mòbil, tauleta o ordinador amb connexió a la xarxa. El meteoròleg Oriol Cordomí serà el responsable de fer una previsió del temps de cara al cap de setmana.

Millores en els punts gastronòmics

Poc a poc Masella va realitzant millores en els seus punts gastronòmics repartits al llarg i ample del domini. Un d'aquests és el restaurant de Coma Oriola, des de fa dos anys també conegut com restaurant de Can Ventura. Aquest any s'hi ha creat un nou punt de venda a l'exterior de l'edifici equipat amb barbacoa i, també, es milloren i s'amplien les terrasses. Cada terrassa, construïda amb fusta, s'equipa amb nou mobiliari.

I finalment al Pla de Masella s'estrena la Terrassa vermut "El bandarra". Situada davant del telecadira TGV, al Pla de Masella. És el lloc ideal per fer unes xips o unes olives, mentre es pren un aperitiu "El Bandarra".

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny