Notícia

Masella suma 10.000 esquiadors en el seu primer cap de setmana

L'estació ja té el 100% del desnivell obert i preveu sumar més pistes i remuntadors progressivament

masella
Esquiadors per la pista Tosa Vermella de Masella aquest dissabte (Foto: Masella). Autor/a: Masella
Masella fa balanç del seu primer cap de setmana amb les instal·lacions obertes. I sembla que l'aposta per la seva obertura primerenca ha resultat satisfactòria.


masella-Jet-16112019-foto-masellaMasella aquest cap de setmana. Cues en l'accés al telecadira Masella Jet a la cota 1600 (Foto: Masella).

Un bon balanç per Masella en el seu primer cap de setmana de la temporada. L'estació va obrir el dimecres, gairebé de forma sobtada i inesperada, i ho va fer gràcies a les nevades naturals i al fred que es va instal·lar al Pirineu des de dilluns passat. El dijous una nova nevada va deixar l'estació com una postal de Nadal i, ja divendres, les càmeres de televisió van ajudar en la difusió de la primerenca obertura de l'estació. Resultat? Una mica més de 10.000 esquiadors, segons xifres de l'estació, han passat per les seves instal·lacions entre dissabte i diumenge. I aquests esquiadors han gaudit d'unes condicions excel·lents, amb tot el desnivell obert (900m), neu pols, sol i temperatures fredes.

masella-esquiadors-canoMasella aquest cap de setmana (Foto: Masella).

La veritat és que el comunicat de neu que ofereix ara com ara l'estació convida a qualsevol aficionat a deixar-se seduir per pujar a pistes. Els gruixos de neu van dels 25 als 50 cm de qualitat neu pols, 14 pistes obertes de diferent nivell que sumen 18 quilòmetres i 6 remuntadors oberts, entre els quals 2 telecadires.

Xavier Nolla, director de l'estació, va confirmar aquest mateix dissabte a Diaridelaneu.cat que ja es treballa per obrir progressivament més pistes i remuntadors, i que "l'objectiu prioritari és arribar al Pont de la Puríssima amb la totalitat del domini esquiable obert. Si la meteorologia acompanya una miqueta, no ens serà difícil".

masella-esquiador-16112019Esquiadors al sector Coma Oriola, amb neu en excel·lents condicions (Foto: Masella).

A partir de demà dilluns l'estació ja obre de forma ininterrompuda. Si les condicions acompanyen, el compromís és obrir l'estació fins al pròxim 3 de maig de 2020. D'aquesta manera Masella s'assegura no només penjar el cartell de primera estació dels Pirineus en obrir i també el de l'última a tancar. En altres paraules: la temporada més llarga de totes les estacions dels Pirineus.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny