Notícia

¿Vols forfets de temporada, sopar, beure i ballar gratis?

Dijous 21 de novembre, a les 20:30h al D9, C/ Pallars 122, Poblenou (Barcelona)

neus catalanes
Les Neus Catalanes et proposen participar a la seva festa de presentació a barcelona Autor/a: Les Neiges Catalanes
Totes les estacions d'esquí de Les Neiges Catalanes volen convidar a tots els seus incondicionals i a aquells que vulguin ser-ho, a tota una festa de la neu amb tapes (fredes i calentes), consumicions, i sortejos molt potents!!. Regalem 130 entrades dobles completament gratis als amics del Diari de la Neu.


Turisme de França i Les Neiges Catalanes conviden els lectors i amics del Diari de la Neu a la gran festa de la neu al restaurant-Bar D9 al Poblenou (Barcelona), un espai modern i cosmopolita on l'essència de la gastronomia mediterrània es combina a la perfecció amb la música més actual. Després de l'obertura de Porte Puymorens, seguirà Les Angles el proper dijous 30 de novembre juntament a la resta d'estacions que progressivament obriran.

Sota la marca de Les Neiges Catalanes trobem les estacions de Puyvalador, Formigueres, Les Angles, La Quillane, Cambre d'Aze, Font Romeu-Pirineus 2000, Porte Puymorens i l'Espai Nòrdic del Capcir.

Els que estiguin interessats en assistir totalment de franc, a la presentació de la temporada 2019-2020 de Les Neus Catalanes, hauran d'omplir el formulari que trobareu al peu de l'article, que tindrà resposta per part de Turisme de França confirmant la invitació per a dues persones. La invitació és per als 130 primers que en facin petició.

- Dia: Dijous 21 de novembre.
- Hora: De 20:30 fins a la matinada.
- On serà?: Al carrer Pallars 122, Poble Nou (Barcelona). Metro Marina L-1 i Bogatell L-4.
- ¿Que entra amb la invitació per a dues persones?: Accés al D9, dues consumicions i cocktail amb tapes fredes i calentes.
- Totes les estacions de Les Neiges Catalanes hi seran presents, es realitzaran sortejos de forfets, incloent de temporada ...

El proper dijous 21 de novembre a les 20:30 ens va veiem en D9, i allà gaudirem d'una festa on la música, l'esquí i la gastronomia seran els grans protagonistes d'una nit molt especial.

Per rebre les invitacions podeu apuntar-vos en aquesta adreça i omplir el formulari:
https://es.france.fr/es/actualidad/articulo/fiesta-de-la-nieve-neiges-catalanes-barcelona

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny