Notícia

Baqueira Beret surt a ballar el 23 de novembre

Una més que s'afegeix a la festa: Baqueira obre pistes el dissabte 23 de novembre

baqueira
Baqueira Beret surt a ballar el 23 de novembre Autor/a: Baqueira
Més i més estacions es van sumant a la festa. Si la setmana passada obrien Masella, La Molina, Porté i Arcalís, aquest proper cap de setmana ja està anunciada una altra estació que se suma a la festa que ja té dia i hora per sortir a ballar: serà dissabte 23 de novembre a les 9 del matí quan obrirà pistes i remuntadors. Us en donem més detalls.


L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu avança una setmana la seva obertura al dissabte 23 de novembre. Gràcies a les fortes nevades de la primera quinzena d'aquest mes, que han acumulat fins a 90 cm, es posarà en marxa l'àrea de Baqueira amb 36 km de traçats, 34 pistes i 10 remuntadors, a més del bar i restaurant Bosque a la cota 1800 i Ski Service a 1500.

La temporada d'esquí i snowboard ja ha arribat a Baqueira Beret amb un inici de temporada de manual gràcies a un novembre molt fred i amb copioses precipitacions de neu de fins a 90 cm de gruix a cotes altes que, després de l'intens treball dels equips de preparació de pistes, han resultat en un avanç d'obertura de temporada. D'aquesta manera, gran part de la zona de central de Baqueira es posarà en marxa per als que vulguin estrenar l'hivern anticipat amb una neu de la millor qualitat.

A més de les precipitacions en forma de neu, el fred extrem de les últimes setmanes amb temperatures mínimes de fins a -8ºC ha permès també una intensa producció de neu que s'ha traduït en aquest avançament de temporada amb l'obertura de 36 km esquiables, 34 pistes i 10 remuntadors oberts a la zona de Baqueira. Els gruixos en neu ja preparada són actualment de 90 cm a 2500 i 60 cm a 1800.

Els remuntadors oberts per a l'estrena seran els telecadires desembragables (TSD) Bosque, TSD Mirador, TSD Era Cabana, TSD Jorge Jordana, telesquí (TQ) Rabadà, cintes (CT) Baqueira, Carreretes 1 i 2, Infantil i Bosque. L'estació mantindrà obert el seu funcionament entre setmana de manera estable, si la meteorologia ho permet, a un preu especial de pretemporada de 35 € / dia adults i 25 € / dia infantil per múltiples de dia fins divendres 29. Respecte a les taquilles durant aquests dies, es podrà adquirir el forfet a les oficines centrals de 1500 i les taquilles d'Orri.

A partir del dissabte 30 de novembre, dia en què estava previst l'inici de temporada al calendari oficial, l'estació aplicarà el preu oficial de tarifa de 54,50 € / dia adults i 36 € / dia infantil. Els responsables tècnics de l'estació estan treballant per fer possible l'obertura de més pistes i remuntadors de cara a finals de mes.

Pel que fa a restauració, entre el 23 i el 29 de novembre, estarà obert el nucli del Bosque i de cara al material d'esquí i snowboard, es podrà llogar a Ski Service 1500 i les taquilles del Bosque a la cota 1800 permetran guardar-lo.

Pel que fa als aparcaments, estaran operatius els pàrquings de 1500, Tanau i Orri, el pàrquing del Telecabina de Ruda estarà tancat. També estarà en servei la gua-gua des del pàrquing 1.500 al TSD Bosque

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny