Notícia

Vallter 2000 presenta les millores per a la temporada 2019-20

L'estació de Setcases té previst obrir el 30 de novembre i tancar el 13 d'abril

vallter,panoramica
Panoràmica de Vallter 2000 des del Puig dels Lladres Autor/a: Vallter 2000
Falten poc més de 10 dies per a l'obertura de la temporada a Vallter 2000. L'estació de la Vall de Camprodon va presentar a Barcelona les millores i novetats de la temporada 2019-20. D'entre aquestes en destaca la renovació de la cinta transportadora del sector debutants, la renovació de la xarxa de neu produïda del mateix sector o l'adquisició d'una trepitjaneus amb cabina. Però hi ha més coses. Us les expliquem.


Si les condicions meteorològiques ho permeten, Vallter 2000 obrirà el 30 de novembre. De moment, tots aquests dies els canons de l'estació han estat produint neu, de manera que amb aquesta neu de canó i la que han rebut les pistes amb les darreres nevades, s'ha començat a fer una bona base. Una base que els haurà de servir per mantenir les pistes obertes fins al 13 d'abril, data en què l'estació té previst tancar pistes i remuntadors.

Però, quines són les millores que presenta Vallter per a aquesta temporada? Us les desglossem tot seguit.

Millores a pistes

Per aquesta temporada Vallter 2000 presenta millores al sector de Morens, on s'han previst diverses actuacions.

Entre aquestes, i per tal de reforçar el seu caràcter d'estació familiar, s'han previst millorar el recinte i les activitats del Parc lúdic i el Mini Club Esquirol, dues iniciatives que es van posar en marxa ja fa tres campanyes d'hivern i que han resultat molt positives per a la fidelització del públic familiar. En aquest sentit Vallter incorpora, des d'aquesta mateixa temporada, una nova màquina trepitjaneu, equipada amb cabina de passatgers i que permetrà activar i reforçar les activitats apreski a l'estació.

Una de les novetats importants passa per la substitució de la instal·lació de la xarxa de neu produïda de baixa pressió de la zona de Morens, del qual ja en vam avançar els treballs al diaridelaneu el passat mes de juliol.

L'altra millora passa per la instal·lació d'una cinta transportadora amb coberta, instal·lació que està previst estigui operativa pel Pont de la Puríssima. No cal dir que durant l'estiu s'han realitzat altres tasques de millora en els remuntadors, s'han perfilat determinats punts de les pistes i s'han renovat o bé instal·lat de nou alguns paravents.

Una de les novetats de l'estació de la Vall de Camprodon, com passa amb totes les estacions del Grup FGC, és que s'han adaptat tots els remuntadors al sistema d'accés i venda automàtic de forfets amb xip i mans lliures, mesura que també permetrà evitar cues en la venda de forfets o ser més flexibles en les tarifes.

També hi ha millores en els punts gastronòmics de l'estació, en l'edifici de serveis o en el tractament d'aigües residuals.


I finalment recordar, també, que es millora el servei d'accessibilitat col·lectiva amb Ski-bus Teisa i creació d'un nou servei de bus a partir dels darrers quilòmetres.

Calendari d'esdeveniments

Desembre

7 de desembre, Presentació de temporada 2019-20
14 de desembr, Taller de pals de tió
21 de desembre, Caga tió popular - amb regals per als nens
31 de desembre, Cap d'any- Acomiadem el 2019 amb raïm i musica

Gener
11 de gener, Música en directe
19 de gener, WorldSnowDay - Concurs de ninots de neu i música ambiental

Febrer
8 de febrer, Festa Infantil amb la Sra. Bombolles – Espectacle d'animació infantil
22 de febrer, Festa de Carnestoltes - Concurs de disfresses i tallers de maquillatge

Març
15 de març, Música en directe
25 de març, 100 edició de la Volta Ciclista a Catalunya
28 de març, Cursa Marmota

Abril
4 d'abril, Festa Fi de Temporada - Disco amb sorpreses i jocs de cucanya
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny