Notícia

El futur del Resort del Pla de l'Ermita de Boí Taüll queda resolt

La notícia s'ha rebut amb satisfacció a la Vall de Boí donat que és l'única empresa que assegura la continuïtat treballadors

hotel,pla ermita,boi
El futur del Resort del Pla de l'Ermita de Boí Taüll queda resolt Autor/a: ACN
El jutge autoritza la venda de la major part del Resort del Pla de l'Ermita i queda resolt el futur del complex. L'alcaldessa de la Vall de Boí valora "l'esforç econòmic" del grup de Reus que mantindrà els 53 treballadors.


Pocs dies abans de l'inici de la temporada d'esquí el jutge ha autoritzat la venda i adjudicació de la major part del Resort de Boí Taüll a l'empresa GestBoí, propietat de l'empresari de Reus Rafa Fuertes, fundador del portal de turisme de neu i muntanya Esquiades.com. D'aquesta manera es desencalla la negociació i queda resolta la venda de part dels hotels i apartaments. Aquesta notícia s'ha rebut amb "molta satisfacció" a la Vall de Boí donat que és l'única empresa que assegura la continuïtat dels 53 treballadors del Resort. L'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, ha dit que valoren molt "l'esforç econòmic de l'empresa". Bruguera ha afirmat que "assegurar la continuïtat del Resort és també assegurar la continuïtat de l'estació". L'alcaldessa ha lamentat que l'acord hagi arribat quan falten pocs dies per estrenar la temporada d'esquí donat que s'han perdut setmanes per poder invertir en promoció. Bruguera ha dit que aquesta operació els dona tranquil·litat de cara al futur tant de l'estació d'esquí com del funcionament del Resort.

L'acord final contempla que l'empresari Rafa Fuertes abonarà finalment 1,8 MEUR per fer-se amb l'Hotel Románic i els Apartaments La Solana, també es compromet a pagar el deute amb la Tresoreria de la Seguretat Social, que és de prop de 3 MEUR i a assumir la totalitat de la plantilla actual, un total de 53 treballadors.

L'empresa de Rafa Fuertes ja va aconseguir fa uns anys el control de l'Hotel Augusta, també ubicat al Pla de l'Ermita, al Resort de Boí Taüll. A partir d'ara, aquesta empresa controlarà la major part del complex hoteler i residencial de l'estació de Boí Taüll.

Aquest Resort acull pràcticament tots els grups d'escolars que durant la temporada d'hivern fan cursets d'esquí a l'estació. De no haver-se tancat aquesta operació amb l'empresari de Reus, l'estació d'esquí hauria perdut més d'un 50% de clients, ha explicat Sónia Bruguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny