Notícia

Exhaurits en 5 hores els 10.000 forfets del Black Friday

La promoció permetia vendre els forfets de dia al 50% del seu preu

teleferic,pal
Exhaurits en 5 hores els 10.000 forfets del Black Friday Autor/a: Vallnord
En un temps rècord de tan sols 5 hores, Vallnord-Pal-Arinsal aconsegueix vendre tots els forfets amb descompte posats a la venda durant el Black Friday. En total, l’estació va activar la promoció a les 9 del matí amb un total de 10.000 unitats de dia al 50% de descompte. L’any passat es van vendre tots els passis en 12 hores.  

Una setmana abans d’inaugurar la temporada d’hivern, Vallnord-Pal-Arinsal ha venut un total de 10.000 unitats pel Black Friday. Aquesta promoció, permetia a qualsevol persona adquirir fins a cinc unitats amb un 50% de descompte en cada forfet de dia. L’esdeveniment es va activar a les 9 h del matí i les vendes van finalitzar en un temps rècord de 5 hores. En l’anterior edició, l’estació va esgotar en 12 hores la venda d’aquests passis en promoció.

Ja es tracta d’un esdeveniment consolidat i ja senyalat dins de les accions anuals de Vallnord-Pal-Arinsal. Actualment és l’única estació del país i dels Pirineus que ofereix promocions durant el cap de setmana del Black Friday.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots