Notícia

La Molina i Masella posen en marxa el domini conjunt i ja ofereixen 67 km de pistes

Obertura del domini de La Molina + Masella per aquest cap de setmana, 23 i 24 de novembre

cadi moixero,telecabina,la molina
La Molina i Masella posen en marxa el domini conjunt i ja ofereixen 67 km de pistes Autor/a: La Molina
Bones notícies pels esquiadors habituals de La Molina i Masella. Aquest cap de setmana s'obre el domini conjunt que ofereixen les dues estacions. Les estacions de La Molina i de Masella, que formen un domini esquiable conjunt amb 145 km, obren la connexió entre les dues estacions aquest cap de setmana i ja sumen gairebé 70 km esquiables oberts. A destacar, amb l’obertura de la connexió entre les dues estacions, que serà el primer dia de funcionament del nou telecabina Cadí-Moixeró.


Aquesta primera quinzena de novembre, marcada pel fred ideal per la producció de neu i les darreres nevades, permeten obrir aquest 23 i 24 novembre el domini esquiable de La Molina + Masella. És la data d’obertura més primerenca de la història de la connexió entre les dues estacions, que s’estenen per la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.  La previsió d’obertura, durant aquest primer cap de setmana, és amb 16 remuntadors, 67 km de pistes i el 100% del desnivell esquiable obert.

Aquest dissabte, dia 23 de novembre, serà el primer dia de funcionament del nou telecabina Cadí-Moixeró. Aquest remuntador és un telecabina de 8 places que puja des de l’edifici del Telecabina-1667 m fins al Niu de l’Àliga-2537 m, és a dir el refugi del cim de la Tosa. En paral·lel també serà el primer dia d’obertura, de la present temporada, del telecadira Jumbo Tosa, el desembragable de 6 places que, per cota alta, uneix a les dues estacions per la banda de Masella.
 
La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt que té un total de 145 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és conegut amb el nom de Dues Estacions. L’enllaç físic entre les estacions és a través del nou telecabina Cadí-Moixeró i el teleesquí de Set Fonts, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express  (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny