Notícia

La Molina i Masella posen en marxa el domini conjunt i ja ofereixen 67 km de pistes

Obertura del domini de La Molina + Masella per aquest cap de setmana, 23 i 24 de novembre

cadi moixero,telecabina,la molina
La Molina i Masella posen en marxa el domini conjunt i ja ofereixen 67 km de pistes Autor/a: La Molina
Bones notícies pels esquiadors habituals de La Molina i Masella. Aquest cap de setmana s'obre el domini conjunt que ofereixen les dues estacions. Les estacions de La Molina i de Masella, que formen un domini esquiable conjunt amb 145 km, obren la connexió entre les dues estacions aquest cap de setmana i ja sumen gairebé 70 km esquiables oberts. A destacar, amb l’obertura de la connexió entre les dues estacions, que serà el primer dia de funcionament del nou telecabina Cadí-Moixeró.


Aquesta primera quinzena de novembre, marcada pel fred ideal per la producció de neu i les darreres nevades, permeten obrir aquest 23 i 24 novembre el domini esquiable de La Molina + Masella. És la data d’obertura més primerenca de la història de la connexió entre les dues estacions, que s’estenen per la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès.  La previsió d’obertura, durant aquest primer cap de setmana, és amb 16 remuntadors, 67 km de pistes i el 100% del desnivell esquiable obert.

Aquest dissabte, dia 23 de novembre, serà el primer dia de funcionament del nou telecabina Cadí-Moixeró. Aquest remuntador és un telecabina de 8 places que puja des de l’edifici del Telecabina-1667 m fins al Niu de l’Àliga-2537 m, és a dir el refugi del cim de la Tosa. En paral·lel també serà el primer dia d’obertura, de la present temporada, del telecadira Jumbo Tosa, el desembragable de 6 places que, per cota alta, uneix a les dues estacions per la banda de Masella.
 
La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt que té un total de 145 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és conegut amb el nom de Dues Estacions. L’enllaç físic entre les estacions és a través del nou telecabina Cadí-Moixeró i el teleesquí de Set Fonts, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express  (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots