Notícia

Grandvalira inaugura la temporada amb una bona afluència i amb 15 nous cm de neu nova

Les bones condicions meteorològiques han ajudat en la bona afluència

grandvalira,esquiadors
Imatge d'avui a Grandvalira Autor/a: Grandvalira
Grandvalira ha inaugurat la temporada d’esquí 2019-20 aquest dissabte amb la obertura anticipada del sectors Pas de la Casa i Grau Roig. La preobertura ha superat les expectatives gràcies a les nevades durant la nit de divendres, que han ajudat a augmentar entre 10 i 20 centímetres uns gruixos de neu que oscil·len, actualment, entre els 15 i els 40 de neu pols.
 
A més, el sol ha lluït durant gran part de la jornada inaugural malgrat que les previsions no eren tan optimistes i ha ajudat a que els esquiadors amb Forfet de Temporada Grandvalira o de dia/multidia gaudíssin d’unes condicions més que satisfactòries, amb bon temps i una neu en òptimes condicions tot i ser encara pretemporada. Sembla, doncs, que les bones condicions meteorològiques han ajudat en la bona afluència, tot i que no s'han donat xifres oficials.
 
L'estació més gran del sud d'Europa mantindrà les seves portes obertes a diari fins el 13 d'abril, amb 143 dies d'esquí. S’esperen més nevades i baixes temperatures durant la nit d'aquest dissabte i les condicions meteorològiques d’aquests dies estan garantint la producció de neu amb els canons, fet que està permetent Grandvalira treballar intensament per poder obrir la resta de sectors de cara al dia oficial d’obertura, el 30 de novembre.
 
Pel que fa a Ordino Arcalís, integrada ja de ple dins el grup Grandvalira Resorts i que ha estat la primera estació a Andorra en obrir les seves portes el passat dissabte 16 de novembre, durant aquesta setmana s’han obert més instal.lacions i s’ha ampliat la superfície esquiable fins al 65% de la seva capacitat. Una nevada generosa ha acomiadat el dia, augmentant els gruixos fins als 60 cm de neu pols.

 
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial