Notícia

Masella es conjura per obrir el sector de La Pia en els propers dies

Ha sumat 8.300 esquiadors a pistes en el seu segon cap de setmana d'obertura

masella
Imatge d'avui a Masella Autor/a: Masella
Segon cap de setmana de la temporada a Masella i bona afluència a pistes, tot i que menor que l'anterior. Si fa 7 dies va sumar 10.000 esquiadors, en aquests dos darrers dies n'ha sumat 8.300.


Bona afluència a pistes a Masella en el seu segon cap de setmana d'obertura. Per les instal·lacions d'aquest centre hivernal hi han passat 8.300 esquiadors, segons xifres de l'estació, els quals han gaudit d'unes condicions de neu excel·lents, amb tot el desnivell obert (900m), neu pols, sol i temperatures fredes. Només el dissabte el cel es va mostrar variable (veure crònica del dissabte en aquest enllaç). Avui diumenge les condicions han ratllat la "perfecció" en les seves cotes altes. També ha estat dels dos dies el que més afluència ha registrat.

El comunicat de neu continua sent un bon reclam per a convidar als esquiadors a pujar a pistes, i és que en aquest cap de setmana els gruixos de neu s'han situat entre els 25 i els 75 cm de qualitat neu pols, 29 pistes obertes de diferent nivell que sumen 46 quilòmetres i 8 remuntadors oberts, entre els quals 3 telecadires. Només queda pendent d'obrir el telecadira del sector La Pia. Des del departament de comunicació s'ha informat que a partir d'ara tots els esforços es centraran en l'obertura d'aquest sector, el més oriental del domini de Masella.

Recordar que Masella està obrint de forma ininterrompuda des del passat 13 de novembre, primer dia en què l'estació va obrir instal·lacions i pistes. Si les condicions acompanyen, el compromís és obrir l'estació fins al pròxim 3 de maig de 2020. D'aquesta manera s'asseguren no només penjar el cartell de primera estació dels Pirineus en obrir, sinó també el de l'última a tancar. En altres paraules: la temporada més llarga de totes les estacions del Pirineu.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots