Notícia

Baqueira acollirà el Polar Sound, el festival d'alta muntanya més gran de l'Estat

Varry Brava, Ramón Mirabet, Izal, i Hombres G, al Festival de Baqueira el 20 i 21 de desembre

Baqueira
Per la celebració del Festival s'habilitaran cinc carpes a la cota 1.500 de l'estació aranesa Autor/a: Baqueira
Varry Brava, Ramón Mirabet, Izal, i Hombres G, al Festival Polar Sound de Baqueira Beret el 20 i 21 de desembre. S'esperen 5.000 persones i convertir l'estació aranesa en el festival d'alta muntanya més gran de l'Estat. 


Baqueira Beret acollirà els dies 20 i 21 de desembre el Festival Polar Sound. Entre els grups i artistes d'indie i pop-rock confirmats destaquen Varry Brava, Ramón Mirabet, Izal, Hombres G, Miss Caffeína i Guitarricadelafuente. Aquest certamen comptarà també amb els discjòqueis Ardiya i Luigii Nieto i espera reunir 5.000 persones a l'estació aranesa i convertir-se en el festival d'alta muntanya més gran de l'Estat. Amb la unió d'esquí i música, Polar Sound vol innovar en el món dels festivals de música. L'esquí no serà una condició obligatòria dels assistents al festival i els amants de la música i no de l'esquí podran adquirir també les seves entrades a través de l'aplicació Fever i la web de Polar Sound.

Per la celebració del Festival s'habilitaran cinc carpes a la cota 1.500 de l'estació aranesa. L'organització ha anunciat que ja ha venut el 80% de les entrades. Per facilitar l'arribada dels assistents al Polar Sound, l'organització els facilitarà el transport des de Barcelona i Madrid.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots