Notícia

Vallnord és guardonada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards

És la sisena vegada que rep el premi de millor estació d'Andorra

vallnord
Vallnord guardonada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards Autor/a: World Ski Awards
Vallnord guardonada per sisena vegada com a millor estació d’esquí d’Andorra als World Ski Awards. La institució ha concedit per sisena vegada a Vallnord la categoria de millor estació d’esquí de la temporada 2018-2019.


Les estacions d’esquí de Vallnord han rebut a Àustria aquest dissabte, el guardó de millor estació d’esquí d’Andorra a la gala dels World Ski Awards 2019, que es va desenvolupar a la ciutat de Kitzbühel. El reconeixement és el resultat del vot de centenars d’usuaris al llarg de tres mesos, així com la d’un jurat compost per experts de les diferents branques que es desprenen de la neu, com ara touroperadors, mitjans de comunicació o executius, per exemple. Aquesta és la sisena ocasió en què els dominis de la Massana i d’Ordino són distingits com les instal·lacions més apreciades del Principat. Un últim reconeixement que posa en valor la feina efectuada amb la marca Vallnord, que englobava les estacions Vallnord (Pal-Arinsal i Arcalís).

Equip de Vallnord es va encarregar en assistir a la cerimònia d’entrega de premis. Aquest és el quart any consecutiu i la sisena ocasió que la marca Vallnord destaca en la categoria de millor estació d’esquí andorrana en les sets edicions de trajectòria dels World Ski Awards. Inaugurats el 2013, s’han consolidat com la cita anual de les millors empreses mundials pertanyents a la indústria de la neu i de l’esquí.

Més informació sobre els Worls SKi Awards
http://worldskiawards.com/
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial