Notícia

Pal Arinsal obre dissabte dia 30 amb el 90% de pistes

Pràcticament tots els remuntadors oberts i el 100% dels circuits d'skimo

caubella,pal
Pal Arinsal obre dissabte dia 30 amb el 90% de pistes Autor/a: Vallnord-Pal-Arinsal
L’estació andorrana complirà les seves previsions d’obertura i inaugurarà la temporada el dia 30 de novembre amb el 97% dels remuntadors, 89% de pistes, 10 restaurants, 100% circuits d’esquí de muntanya i raquetes de neu i el 100% de les activitats. Obrirà amb tots els sectors connectats i també ho farà amb l’obertura de la pista Marrades, la de menys alçada que arriba fins a la cota 1500 i amb previsió de mantenir la seva obertura durant tota la temporada.


Les nevades a inici de mes i la baixada de temperatures han posat a punt amb grans condiciones l’estació de la Massana. Aquesta obrirà amb tots els sectors connectats, tant Pal, Coll de la Botella i Arinsal. Així doncs, Vallnord-Pal-Arinsal inaugurarà una temporada de 136 dies el dia previst i ho farà amb uns gruixos de fins a 60 cm. En total, obrirà un 89% de pistes i un 97% de remuntadors. Al sector de Pal, els clients podran gaudir d’un 100% de pistes i remuntadors oberts. Pel que fa al sector d’Arinsal, hi haurà un 79% de pistes obertes (15 de 19) i un 91% de remuntadors actius, és a dir, 10 d’11.
 
De la mateixa forma, les activitats d’esquí alternatiu també estaran disponibles al 100%. Tots els circuits d’esquí de muntanya (7 circuits) així com els de raquetes de neu  (6 circuits).  
 
L’estació comença la temporada de forma molt potent, amb tots els sectors connectats i amb la pista Marrades oberta, la de menys alçada de tota l’estació, que arriba al poble Arinsal a la cota 1500 a peu de pistes. Amb les inversions realitzades a inicis de temporada, Vallnord-Pal-Arinsal preveu poder garantir l’obertura d’aquesta pista durant tota la temporada.
 
En aquesta primera cita, els esquiadors podran gaudir del 97% de les pistes, és a dir, de 12 de 13 activitats que s’ofereixen al sector de Pal com el Big Zip, Parc de Cordes, Pistes de trineus, entre altres. Així mateix, podran completar la seva experiència com ja és habitual amb diferents ofertes gastronòmiques gràcies als 10 restaurants disponibles a diferents localitzacions i sectors: el Pla de la Cot, Xalet Igloo, Coll de la Botella i molts altres. A més a més l’estació inaugura també el mateix dia els tradicionals sopars d’alta muntanya al Pla de la Cot, on els clients poden accedir esquiant, amb retrack o caminant. 
 
Aquesta temporada de 136 dies s’inaugura el 30 de novembre i finalitzarà el proper 13 d’abril, amb l’últim dia gratuït com ja és tradició.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista