Notícia

Masella suma el sector de La Pia al seu comunicat d'obertura de pistes

L'estació cerdana s'afegeix a les promocions del Black Friday

la pia,familiar,masella
Masella suma el sector de La Pia en el seu comunicat d'obertura Autor/a: Masella
Molt bones notícies per als esquiadors habituals de Masella o del domini Molina+Masella. Avui, dia 29 de novembre, s’ha obert el sector de La Pia, d'aquesta manera les tres portes d'entrada a l'estació (Pla de Masella, Coma Oriola i la Pia) ja queden obertes al públic per accedir al domini esquiable.
 
Actualment el comunicat de pistes de l'estació informa de gruixos de neu que van dels 25 a 75 cm, oberts els telecadires La Pia Express, TGV, Jumbo Tosa, Coma Oriola, Masella Jet, telecorda, cinta i teleesquís de la Tosa i de Rasos i fins a 47 km esquiables. El desnivell obert és de 935 m, des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella-1600 m. També s'informa que s'està treballant per obrir progressivament més pistes i remuntadors, amb l’objectiu d’oferir la totalitat del domini esquiable obert pel mes de desembre.

Masella s'afegeix a les promocions del Black Friday

D'altra banda l'estació de Masella se suma a les promocions del Black Friday i per aquest divendres i pel cap de setmana (29/11 a 1/12) s'ofereixen grans descomptes amb els forfets de lliure elecció que permeten gaudir de 10 grans jornades d’esquí amb un estalvi de 40 euros (adults) i 50 euros (infants). Els forfets de lliure elecció permeten esquiar el primer dia només a una persona, però a partir del segon dia i següents ho poden fer una persona o més.

Quan i on tramitar-los?
 
Divendres i Dissabte, 29 i 30 de novembre:
A les Oficines del Pla de Masella de 8,00 a 17 h
A la web www.masella.com
A l’stand de Masella del Centre Comercial de l’Illa Diagonal (Av. Diagonal, 557 de Barcelona). A la Planta 1, davant de la sabateria Casas, del Centre Comercial l’Illa Diagonal, de 10,00 a 14,00 h i de 15,00 a 21,00 h.

Diumenge, 1 de desembre:
A les Oficines del Pla de Masella de 8,00 a 17 h
A la web www.masella.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny