Notícia

Tuixent La Vansa i Naturlàndia, úniques estacions obertes per a l'esquí nòrdic

Tuixent obre 15 km de pistes per a l'esquí de fons i La Rabassa 10 més

tuixent,la vansa,nordic
La Rabassa i Tuixent La Vansa, úniques estacions obertes per a l'esquí nòrdic Autor/a: Facebook Tuixent La Vansa
Tuixent La Vansa obre aquest cap de setmana 15 quilòmetres de circuits marcats. Es tracta dels itineraris de la cota alta de l'estació, on els gruixos arriben a 30 cm. Per contra, a la cota baixa el gruix de neu és insuficient per a marcar les traces. Estaran oberts els serveis complementaris de restaurant, raquetes i lloguer.

A Andorra obre la Rabassa
L'altre estació oberta per al nòrdic és a Andorra. La Rabassa, a la cota 2.000 de Naturlandia, obrirà aquest cap de setmana un total de 10 quilòmetres de pistes traçades per a la pràctica de les modalitats clàssic i patinador. En la cota baixa el camp de neu registra gruixos de 10 centímetres mentre que les zones més altres els gruixos s'enfilen fins als 30 centímetres de neu primavera. En aquesta mateixa zona també es podrà passejar amb raquetes de neu o fins i tot, amb reserva prèvia, rebre classes d' esquí de fons.

Les activitats de motos de neu i mini motos romandran tancades per motius de seguretat fins que no hi hagi les condicions idònies que permetin la pràctica amb les màximes prestacions. De la mateixa manera, els diversos restaurants situats a les cotes 1.600 i 2.000 també estaran tancats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny