Notícia

Sort debat sobre la conveniència d'uns jocs d'hivern al Pirineu

El Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà va demanar no quedar al marge de l'esdeveniment però l'esquerra independentista de la mateixa comarca s'hi mostra contrària

sort,debat,jocs hivern
Sala de plens de l'Ajuntament de Sort aquest dissabte nit Autor/a: Captura de pantalla Pirineus TV
Sort va acollir aquest dissabte passat una presentació-debat sobre la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern del 2030. Una iniciativa que es vol fer extensiva a tot el Pirineu amb la idea de descentralitzar els Jocs i que aportin beneficis no només durant la celebració, sinó els anys previs i i els posteriors.


La sala de plens de l'Ajuntament de Sort va ser l'escenari, ahir dissabte nit, del debat ciutadà i polític en l'àmbit local sobre l'organització d'uns Jocs Olímpics d'Hivern. A l'acte, impulsat per l'Ajuntament de Sort, hi va participar a la taula de ponents l'alcalde de la capital pallaresa, Raimon Monterde, i el Secretari General de l'esport, Gerard Figueras

Recordar que mentre el Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà, comarca en la qual s'hi localitzen 4 estacions d'esquí alpí, va demanar no quedar al marge de l'esdeveniment, els partits de l'esquerra independentista de la mateixa comarca es mostren contraris a la celebració i exigeixen transparència i un referèndum. Partits com la CUP han impulsat la campanya '30 dies de festa ens suposaran 30 anys de misèria', per denunciar el cost econòmic i social que, al seu criteri, suposaran uns jocs d'hivern al Pirineu català.

En l'àmbit empresarial la patronal PIMEC ja ha expressat el seu suport a la candidatura. També ho ha fet part de la societat civil catalana, en un acte públic organitzat a Barcelona el passat 19 de setembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny