Notícia

Baqueira 'puríssima' i tot obert

El passat cap de setmana fins a 8.000 esquiadors van lliscar per l'estació aranesa

baqueira,telecadira
Imatge d'avui matí a Baqueira Autor/a: Baqueira
L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu ha estrenat mes amb gairebé la totalitat de les seves pistes obertes i encara un pont de desembre amb tots els serveis en marxa i gran quantitat d'activitats al calendari.


Amb una previsió d'obertura de la totalitat dels 162 km de pistes i els 36 remuntadors de què disposa l'estació, si la meteorologia ho permet, Baqueira Beret encara un pont de desembre amb màxim optimisme.
 
El passat cap de setmana fins a 8.000 esquiadors van gaudir de 158 km de traçats en un cap de setmana en què una nevada de 15 cm va deixar les pistes amb una capa de neu pols espectacular i uns gruixos de neu preparada de 60 cm a cota 1800 i 90 cm en 2500. La majoria de restaurants i altres serveis en marxa, com Baqueira Store-Ski Service, van permetre un inici de temporada molt còmode per als esquiadors i surfistes de neu que van triar Baqueira Beret.
 
Pel que fa a activitats per a aquesta setmana de pont, destacar la música en directe a l'acabat d'estrenar Bar Baqueira 1500 on el divendres 6 punxarà el conegut DJ Fonsi Nieto, entre d'altres. A nivell esportiu, la ja clàssica Salomon Quest Challenge el dissabte 7 de desembre celebrarà la seva sisena edició. Es tracta d'un divertit esdeveniment en el qual es participa en equips de tres persones en dues categories Challenge i Familiar, tenint en compte que aquesta última inclou la participació d'un nen d'entre 8 i 15 anys. Cada equip disposa d'un peto oficial i un llibre de ruta facilitades per l'organització. Es disputa un gegant en una pista habilitada per a l'ocasió, un trepidant skicross, 1 freeride i altres proves al llarg de Baqueira Beret. Més info a https://salomonquestchallenge.com
 
Els establiments gastronòmics a redescobrir aquest hivern són l'ampliació de l'Moët Winter Lounge, la completa remodelació de la Cafeteria 2.200 que s'ha construït en forma circular amb tots els serveis actualitzats i una millor orientació de la gran terrassa que permet unes espectaculars vistes. El panorama abasta des dels pics que coronen Val de Ruda fins l'Aneto.
 
Estaran obertes les taquilles dels diferents punts d'entrada de l'estació i pel que fa a el transport i accessos, quedaran oberts els 7 aparcaments, i el servei de gua-gua que s'ofereix a la cota 1.500.
 
Baqueira Beret posa a disposició dels seus clients el nou forfet BaqueiraPASS que ofereix a l'usuari una major comoditat a través de la personalització de productes i serveis segons els seus interessos. Més info: https://fff.baqueira.es/bp/client_session/new
 
D'altra banda, aquesta temporada s'ha millorat la usabilitat de la central de reserves online www.viajes.baqueira.es facilitant la compra d'unes vacances que garanteixen el millor preu tant a pistes com fora d'elles.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny