Notícia

Botes i esquís KORE, innovació i disseny revolucionaris

A la conquesta de la muntanya amb la més extraordinària línia d'esquís i botes que hagis experimentat mai

head,kore,skimo
Botes i esquís KORE, innovació i disseny revolucionaris Autor/a: HERAD
HEAD%20KORE%20tres%20esquiadors

Qui no voldria conquerir un cim en qualsevol moment i sota qualsevol condició? Si sents la necessitat d'escurçar les corbes en els pendents i viure la sensació de llibertat al màxim, llavors els esquís KORE són els més adequats per a les teves traces en neu pols.

A més, aquest any HEAD presneta la gamma de KORE dissenyada específicament per a dones KORE W, que mostra un nou horitzó en la modalitat freeride. L'hàbitat natural d'aquesta gamma, que amaga una gran història d'innovació i disseny, és la neu pols acabada de caure.

La nova sèrie KORE supera qualsevol límit pel que fa a lleugeresa es refereix amb un folre de polièster en lloc de la capa superior estàndard. Aquesta tecnologia de construcció sense capa superior et porta l'esquí més lleuger de la seva categoria. Així mateix, el seu perfil fi millora la flotació sobre neu tova i maximitza la maniobrabilitat. La millora en el control tampoc es queda enrere gràcies a l'absorció d'impactes del Koroyd, que proporciona a l'esquiador un control precís en terreny variable.

A continuació la nova línia KORE perquè la coneguis la complet:

KORE 99 W: El KORE 99 W, un esquí lleuger amb un disseny femení, desferma tot el seu potencial sobre la neu pols. Un impuls extra sobre la neu per a les freeriders més atrevides.

315479_114329_Kore_99_WOMEN

KORE 93 W: Amb el KORE 93 W descobriràs l'essència del freeride. Un esquí fàcil de manejar, que ofereix diversió sense esforços en les teves primeres aventures sobre la neu pols, i que et deixarà amb ganes de més.

KORE 93: El KORE 93 és la teva entrada al món d'aventures del freeride. Un esquí molt divertit que et permet sentir-te com a casa dins i fora de la pista. A més, gràcies al seu pes lleuger, també gaudiràs de l'esquí de travessa.

KORE 99: Si el freeride és la teva passió, el KORE 99 t'acompanyarà a on vagis. És l'esquí perfecte per a les teves aventures fora de la pista sobre neu acabada de caure. A més, funciona de meravella dins el terreny marcat.

HEAD%20KORE

KORE 105: Amb el KORE 105 no et pots equivocar. És l'esquí en la categoria de neu pols més lleuger de mercat, per la qual cosa és l'esquí perfecte per als amants del forapista als quals també els agrada flexionar els músculs a la pista.

KORE 117: Els KORE 117 et presenten el disseny d'avantguarda: un esquí reactiu i lleuger, perfecte per a tots els atletes i professionals en la seva recerca constant de la neu pols.

HEAD%20KORE%20esquis

KORE 87: El KORE 87 és el punt de partida per a esquiadors júnior experiència de 10 anys o més en el món del freeski i la neu pols. Un esquí perfecte per a les seves primeres experiències fora de pista.

Botes KORE 1: Les KORE 1 són la nova experiència en el món del freeride. Les botes compleixen amb les expectatives de les aventures de l'esquí de travessa oferint una gran lleugeresa i al mateix temps un alt rendiment.

Botes KORE 2: Amb les KORE 2 obres el teu propi camí. Precises, còmodes i amb un ajust de seguretat perfecte per gaudir del freeskiing.

609044_KORE_2

Supera els teus propis límits amb la sèrie KORE; més lleugera, amb major flotació i millor control.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny