Notícia

Un bon inici de temporada a Les Angles

L'estació més gran del Capcir va obrir dissabte passat amb una bona afluència

cabines,telecabina,les pellerins
Imatge de les noves cabines de Les Pellerins Autor/a: Les Angles
Les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord, progressivament, s'incorporen a la festa de la neu. Dissabte passat ho va fer Les Angles i està previst que divendres obri Cambra d'Ase.


L'estació més gran del Capcir va inaugurar temporada i ho va fer amb dues dades importants: d'una banda es posava en servei el nou telecabina i, de l'altra, ho feia amb una bona afluència de clients a l'estació.

Segons dades de l'estació es van expedir prop de 8.000 forfets que van permetre l'accés al 60% de les seves pistes (uns 35 km de pistes) i amb un 70% dels remuntadors en funcionament. Amb uns gruixos que oscil·laven entre els 20 i 45 cm, el cert és que la producció de neu ha estat clau per oferir aquest comunicat de neu.

Pel que fa a la gastronomia a pistes els esquiadors van poder comptar amb l'emblemàtic Le Chalet, que per a aquesta nova campanya presentava una novetat important: un mirador elevat uns 15 m per sobre del restaurant amb vistes a tot el Capcir i bona part del Pirineu Oriental. Com a curiositat, algunes cabines de l'antic telecabina s'han instal·lat a la terrassa fent el servei de petits reservats on menjar tranquils.

Nou telecabina

El dissabte 30 de novembre, a les 09.00 h es posava en servei el nou Les Pellerins, amb cabines de darrera generació. L'alcalde dels Angles, Michel Poudade, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a la nova instal·lació i als clients. El nou telecabina de Les Pellerins té la base a tocar del poble, a la cota 1.638my i permet pujar fins al Plateau de Bigorre, a 2.108m d'altitud.

El nou giny mecànic és obra de Poma (Sigma Cabins) amb cabines model Diamond Cabin amb una capacitat per a 14 persones i una capacitat de càrrega de 1.120 kg.

Al costat de Les Angles, el cap de setmana també van inaugurar la temporada Font Romeu-Pirineus 2000 i La Quillane. Porté Puymorens ja fa dies que és oberta i Cambre d'Aze ho farà aquest divendres. L'estació de Formigueres ha renunciat a obrir aquest pont de la Puríssima a causa de les condicions de neu insuficients a la cota més baixa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny