Notícia

Cues en els accessos a les estacions d'esquí i tots els aparcaments plens

Alta afluència de vehicles i d'esquiadors avui a les estacions d'esquí de tot el Pirineu

aparcaments,masella
A les 11 del matí gairebé tots els aparcaments reflectien una ocupació del 100%. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Tal i com era previsible, La Puríssima ha marcat avui el veritable inici de la temporada d'esquí. Dels 465.000 vehicles que ahir van sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona, una bona part ho han fet per accedir a les estacions d'esquí. Avui, estacions com Masella, ja presentaven trànsit lent en els accessos des de les 9 del matí fins passades les 11. Els aparcaments també ho han reflectit amb una ocupació dels estacionaments del 100%.


Aquest divendres les cues o el trànsit lent per entrar accedir a les estacions d'esquí del Pirineu ha estat la tònica general. En el cas d'Andorra, els mitjans de comunicació del país informen que les cues per accedir al país havien arribat als 13km entre les retencions a l'N-145 i la densitat de vehicles a Sant Julià. El servei de Mobilitat d'Andorra preveu que aquests dies festius entraran més de 43.000 vehicles.

Dels 465.000 vehicles que ahir van sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona, una bona part ho han fet per accedir a les estacions d'esquí.  De fet, tal i com era previsible, la Puríssima marca el veritable inici de la temporada d'esquí. Estacions com Masella, ja presentaven minuts abans de les 9 del matí trànsit lent en els accessos. A les 11 del matí gairebé tots els aparcaments reflectien una ocupació del 100%.

El Servei Català de Trànsit també informava aquest matí que s'estaven registrant cues a la ciutat de Berga, de fins a tretze quilòmetres de circulació congestionada a la zona de Cercs, direcció al Cadí.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots