Notícia

Boí Taüll suma 8.500 dies d'esquí a la Puríssima 2019

L'estació de l'Alta Ribagorça va acollir fins a 4.000 esquiadors el dissabte del Pont

telecadira,boi taull
Bona afluència d'esquiadors a Boí Taülla durant els tres dies del pont de la Puríssima Autor/a: Boí Taüll
Excel·lent inici de temporada per a Boí Taüll. L'estació ha sumat 8.500 dies d'esquí durant els 3 dies del pont. Divendres 6 i dissabte 7 van ser els dies de més afluència, en què es van superar els 2.600 i 4.000 esquiadors diaris respectivament.


Bon inici de temporada per a Boí Taüll, que ha iniciat la campanya d’hivern superant els 10.000 dies d’esquí acumulats des de l’obertura el dia 30 de novembre. La ubicació geoestratègica de l’estació ha permès als seus visitants gaudir d’una cota de neu superior a la mitjana durant el pont de la Puríssima, amb una mínima de 30 cm i una màxima de 90 cm de qualitat pols-dura. Una situació que, juntament amb el temps assolellat, ha propiciat un ascens exponencial dels esquiadors i visitants en general.

Al llarg de la primer setmana de temporada, els usuaris, provinents majoritàriament de Catalunya, Madrid i la zona de Llevant, han valorat positivament l’estat de l’estació i les millores proposades per a aquesta temporada. Bones expectatives per a les festes Nadalenques i cap d'any El bon inici de temporada a Boí Taüll, i la quantitat de reserves acumulades als hotels del Pla de l’Ermita i la resta de la Vall de Boí, auguren una molt bona continuació, especialment entre els dies 26 de desembre (Sant Esteve) i el dia de Reis.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny