Notícia

Masella acomiada els 3 dies de la Puríssima amb 20.000 esquiadors a pistes

Dissabte l'estació ceretana va aplegar una punta de 9.000 esquiadors, sumant la sessió diürna i la nocturna

masella,coma oriola,restaurant
Masella acomiada la Puríssima amb 20.000 esquiadors en 3 dies Autor/a: Diaridelaneu.cat
Bona neu, bon temps i 3 dies consecutius festius. Tres raons que expliquen les bones xifres d'esquiadors a Masella durant la Puríssima 2019.


El pont de la Puríssima 2019 ha resultat ser molt positiu per a Masella, amb nivells d’afluència a pistes molt alts i una ocupació hotelera excel·lent. L'estació cerdana es va veure beneficiada per les bones condicions de neu, gràcies a la llevantada de dijous passat, a la qual cal afegir-hi la climatologia molt benigna dels 3 dies i fet que el domini esquiable conjunt que oferia amb la veïna estació d'esquí de La Molina era de 110 quilòmetres de pistes. Tot plegat es va traduir en una alta afluència de visitants.

Així, en els tres dies del Pont de la Puríssima 2019, l'estació va acollir prop de 20.000 esquiadors, dels quals gairebé la meitat, 9.000, es van concentrar en el dissabte dia 7. Recordar que aquest dia l'estació posava en marxa les sessions d'esquí nocturn i après-skí al Pla de Masella.

Durant aquest Pont de la Puríssima els esquiadors van gaudir del 100% dels remuntadors, el 100% del desnivell esquiable i tot els sectors oberts.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny