Notícia

Radar i Rachel, la revolució dels cascos d'esquí ha començat

HEAD presenta uns cascos de construcció revolucionària


Radar i Rachel, la revolució dels cascs d'esquí és ara. Els nous cascos HEAD protagonitzen un canvi de paradigma pel que fa a la protecció del cap gràcies a la seva construcció revolucionària.


Amb la seva construcció revolucionària, els nous cascos Radar i Rachel anuncien l'inici d'un canvi de paradigma en la protecció del cap. La innovadora combinació d'un casc amb visera i els avantatges de portar ulleres protectores s'integren en un producte que destaca pel seu ajustament, estil i rendiment.

6 raons per Radar i Rachel:

1. Disseny revolucionari
2. Ventilació ajustable
3. Resistent a l'aigua i al vent
4. Ajust Sphere Fit
5. Diferents lents radars
6. Sistema d'intercanvi de lents


Revolucionari disseny i tecnologia

La forma segueix la funció en la seva millor execució. La combinació perfecta. Entre la lent i el casc, integrat d'una manera que estableix nous estàndards en la construcció de cascs. Prenent el millor d'ambdós mons, aquest casc combina els avantatges de portar unes ulleres amb les de portar una visera.

Ventilació ajustable

La ventilació, que també inclou la visera, es pot ajustar per crear el clima perfecte per al casc.

El clima ideal del casc

La perfecta integració entre la lenta i el casc el segella contra qualsevol perill extern, com vent i aigua. La ventilació ajustable integra la visera de doble lent assegurant el clima ideal per al casc sense que s'enteli la lent.

Sphere Fit

Nova patent d'Sphere Fit. El sistema s'embolica al voltant del cap com una gorra. En girar el rodet Boa ®, el sistema és ajustat a les tres dimensions, creant un ajust còmode sense qualsevol pressió. Finalment, però no menys important, això també afegeix Seguretat al funcionament del casc.

Radar visió

Camp de visió sense restriccions, doble lent antibaf, canvi de lent ràpid. La lent s'adapta individualment a la cara, una característica que no només és apreciada pels usuaris d'ulleres graduades.

Sistema ràpid de canvi de lents

Les lents es poden intercanviar sobre la marxa amb només un clic. Hi ha varietat d'opcions que estan disponibles, cosa que li permet adaptar-se al canvi de clima en qualsevol moment.

Les característiques clau d'aquests cascs revolucionaris podrien resumir-se en: gran lleugeresa, formes modernes i nou disseny, ajust perfecte, un extra de comoditat i tota la seguretat necessària. El cas perfecte a joc és el que ni tan sols sents, o no és veritat?

Així mateix, tant el casc Radar com el Rachel han guanyat el premi a millors cascs de l'any, un guardó concedit pel jurat dels PLUS X AWARD. Per si no n'hi hagués prou, HEAD s'ha proclamat com a marca de l'any 2019 pel que fa a productes de protecció; col·lecció completa de cascos d'esquí.

Per a més informació d'casc Radar clica aquí, i per al de Rachelaquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny