Notícia

Cursa solidària per La Marató de TV3 a Masella

Gairebé 500 esquiadors participen a la Cursa per a recaptar fons destinats a La Marató

masella,cursa,marato
Cursa solidària per La Marató de TV3 a Masella Autor/a: Masella
Es pot esquiar el diumenge de La Marató i a més ser solidari? Doncs sí. Aquest cap de setmana a Masella s'ha celebrat la cursa "solidària" amb La Marató de TV3. L'esmentada cursa s'ha celebrat a la pista de Debutants de Coma Oriola i era organitzada pels clubs d’esquí que habitualment entrenen a Masella a més de l’Escola d’Esquí i d’Snowboard de Masella.


Aquest diumenge s'ha celebrat a Masella la Cursa d’Eslàlom Paral·lel que tenia l'objectiu de recaptar diners per a La Marató de TV3 que, enguany, es dedicava a les malalties minoritàries. 

La “Cursa d’Eslàlom Paral·lel solidari” ha recaptat 1.500 €, recaptats íntegrament als gairebé 500 esquiadors que han participat a la cursa. Els drets d'inscripció per participar a la carrera solidària s'han destinat a La Marató organitzada per la televisió pública catalana.

La cursa comptava amb la col·laboració de l'estació d'esquí que,al seu torn, ha agraït a tots els clubs d’esquí i a l’Escola l'organització d'aquest esdeveniment esportiu i solidari. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny