Notícia

Vídeo del nou telecabina Les Pellerins de Les Angles

El nou giny mecànic es va posar en funcionament fa 15 dies


L'estació de Les Angles, a la Catalunya del Nord, ha publicat un nou vídeo de la posada en marxa del nou telecabina de l'estació. El nou giny mecànic es va posar en funcionament el passat 30 de novembre.

Tocava presentar-lo en públic i res millor que fer-ho amb un vídeo. Aquesta setmana Els Angles ha publicat el vídeo de presentació del nou telecabina Les pellerins. Aquest nou giny mecànic es va posar en funcionament el passat 30 de novembre. L'alcalde dels Angles, Michel Poudade, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a la nova instal·lació i als clients. El nou telecabina de Les Pellerins té la base a tocar del poble, a la cota 1.638 m i permet pujar fins al Pla de Bigorre, a 2.108 m d'altitud, zona que en certa manera funciona com el nus principal de remuntadors i pistes de l'estació. El telecabina té una llargada de gairebé 1,5 quilòmetres i salva un desnivell de 450 m.

La instal·lació és obra de Poma (Sigma Cabins) amb cabines model Diamond Cabin amb una capacitat per a 14 persones i una capacitat de càrrega de 1.120 kg. Les noves cabines han estat dissenyades i fabricades a França per Sigma, una filial del grup Poma. Van equipades amb un panell solar al sostre per proporcionar energia neta.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny