Notícia

Botes Edge LYT i tecnologia Liquid Fit, el resultat perfecte


La tecnologia Liquid Fit ofereix el mètode més ràpid i precís de personalització de botes; sentiràs un 100% de flexibilitat i comoditat, i aconseguiràs el 100% del teu rendiment.


El model de botes Edge LYT utilitza la tecnologia de grafè i una carcassa intel·ligent per brindar un equilibri precís entre el pes i la rigidesa. Si a això li sumem la tecnologia Liquid Fit (el mètode més ràpid i precís de personalització de botes) sentiràs un 100% de flexibilitat i comoditat, i aconseguiràs el 100% del teu rendiment. Si combinem els dos elements, les botes Edge LYT per una banda i el Liquid Fit per un altre, obtenim el que vindria a ser l'equació perfecta.

Botes Edge LYT

Aquestes botes amb tecnologia innovadora et mantindran on vols estar: a les pistes. Vegem quines són les seves característiques principals:
Pes lleuger = la seva carcassa intel·ligent Grafeno extremadament lleuger i resistent proporciona tota la subjecció necessària sense pes afegit.
Comoditat = amb aquesta bota d'avantguarda sentiràs uns nivells extraordinaris de confort, amb els quals podràs estar més temps en pistes.
Control = la seva òptima rigidesa juntament amb la seva construcció d'última generació t'aporta una subjecció excel·lent per esquiar amb més confiança.

A la sèrie Edge LYT que ja coneixem i que és la següent: Edge LYT 110, Edge LYT 100, Edge LYT 100 W, Edge LYT 90 W i Edge LYT 80 W se li suma el nou model Edge LYT 130 que proporciona: un rendiment superior gràcies a un disseny HI-Top per una transferència directa de l'energia de l'esquiador a l'esquí; el sistema DuoFlex per a un excel·lent control dinàmic en els viratges, i el sistema Smart Frame per a majors nivells de suport del darrere i de transmissió de l'energia.

Liquid Fit

El material Liquid Fit proporciona la precisió més gran possible i una personalització més ràpida (és fàcil d'afegir i igualment fàcil d'extreure si així es desitja). La densitat del material assegura el motlle perfecte en l'àrea més crítica de la bota, el turmell i la butxaca de taló.

Ajust màxim en qüestió de minuts

Com funciona? El procés es pot completar en el moment que adquireixis una bota compatible o més endavant. Portar les teves magnífiques botes al següent nivell és molt fàcil i només et suposarà uns minuts.

Introdueix amb cura per les ranures pertinents els quatre tubs d'injecció fins que la fletxa arribi fins a l'orifici de la injecció.

Encaixa la bota d'esquí i tanca totes les sivelles de la primera dent. Protegeix la part inferior de la bota amb la polaina transparent.

A continuació s'acobla el cartutx Liquit Fit a la pistola i comença a injectar al temps que flexiones suaument els genolls cap endavant i enrere.

Col·loca't en posició d'esquiar i roman així durant un minut. Passat aquest temps, la bota estarà llavors a punt per esquiar. En el monent que adquireixis una bota compatible o més tard. Portar les teves magnífiques botes al següent nivell.

Per a més informació accedeix a les pàgines de botes Edge LYT i Liquid Fit, respectivament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny