Notícia

Així ens hem trobat avui Porté Puymorens

L'estació encara les festes nadalenques en bones condicions


Tot i la pluja de la matinada de dijous a divendres, l'estació de la Vall de Querol continua oferint molt bones condicions, especialment en les seves cotes mitges i altes. El seu director ens ho explica en el vídeo que hi hem enregistrat avui.


porte-puymorens-telecadira-la-mine-foto-ivan-sanzImatge d'avui 21 de desembre a Porté Puymorens (Foto: IST).

La pluja de la matinada de dijous a divendres no ha fet cap bé a les estacions del Pironeu. Algunes estacions s'han vist perjudicades en les seves cotes més baixes però en les mitges i altes la pluja ha afectat poc. Una d'aquestes és Porté Puymorens, estació que hem visitat aquest matí.

A l'estació de la Vall de Querol l'estat de la neu continua sent bo, o molt bo, en cotes mitges i altes. Les parts més afectades per les precipitacions de dijous nit han estat les de les cota 1.600 a 1.800. De fet, la pista de retorn al poble, que enllaça tots els sectors fins a la cota més baixa de l'estació, continua oberta i no hi ha perill de limitacions o tancament. A més s'esperen precipitacions de neu en les properes hores i l'entrada d'aire més fred.

El seu director, Eric Charre, ens explica l'estat de pistes en el vídeo que hi hem enregistrat avui i ens adreça un missatge per aquestes festes de Nadal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny