Notícia

Campanya contra el telefèric del Carroi

Si el telefèric s'acaba desenvolupant en totes les fases, faria d'Andorra La Vella un nou peu de pistes de Pal

Campanya contra el telefèric del Carroi
Campanya contra el telefèric del Carroi Autor/a: Diari de la Neu
El telefèric que ha d'unir Andorra La Vella amb el Pic del Carroi en una primera fase, i amb l'estació d'esquí de Pal en una segona, comença a trobar-se amb opositors. La campanya s'ha iniciat a internet, segons informa avui la ràdio televisió andorrana.


"Ens oposem a la construcció d'un telefèric que arribi al pic de Carroi". Aquest és el títol de la campanya de recollida de signatures a Change.org per evitar la construcció d'aquesta infraestructura que ha d'unir Andorra la Vella amb l'esmentat pic.

Amb l'etiqueta #noaltelefericdecarroi, l'impulsor de la campanya no entén "l'interès que tenen algunes institucions per perdre l'essència del nostre paradís natural". Fins al moment, prop de 600 persones han signat la petició.

El promotor de la campanya ha explicat avui a la ràdio televisió andorrana que té la intenció d'arribar a les 2.000 signatures. Recordar que el telefèric projecta unir Andorra La Vella amb el Pic del Carroi en una primera fase, i amb l'estació d'esquí de Pal en una segona. Això faria de la capital andorrana un peu de pistes de l'estació d'esquí de Pal i Arinsal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny