Notícia

Diaridelaneu és un dels mitjans que nodreix el nou portal Catalunyanews.cat

Des de la seva posada en marxa ja ha aconseguit més de 100.000 pàgines vistes i ha estat visitada per més de 46.000 usuaris

Dia de la Premsa Comarcal,catalunyanews.cat
El portal es va presentar durant el Dia de la Premsa Comarcal Autor/a: ACPC
Catalunyanews.cat és un portal de notícies d'àmbit català gestionat per l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC). Des de la seva posada en marxa ja ha aconseguit més de 100.000 pàgines vistes i ha estat visitada per més de 46.000 usuaris.


Diaridelaneu és un dels portals informatius que nodreix el nou Canal Digital de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), www.catalunyanews.cat. El portal es va presentar públicament el passat 13 de desembre, durant la sisena edició del Dia de la Premsa Comarcal que es va celebrar a Barcelona. Una jornada que va comptar amb la participació d’una norantena de professionals del món de la comunicació.

L’objectiu de Catalunyanews.cat és convertir la premsa comarcal i local en referent a Catalunya. I per aconseguir-ho, el nou web difon a temps real les notícies més rellevants que publiquen els 43 mitjans digitals associats a l’entitat.

El portal té una estructura de mitjà de comunicació d'informació general i, a banda d'un seguit de temes de Portada, inclou les seccions d'Actualitat, Societat, Política, Territori, Economia, Esports, Salut i Gastronomia, Cultura, Castellers, i Opinió. A més, també permet descobrir els vídeos més destacats que emeten les televisions de proximitat.

El gestor del Canal Digital ACPC, Xavier Jiménez, explica sobre aquest nou portal d'informació i notícies que "es tracta d'una pàgina web de notícies que, a banda de generar notícies pròpies per tractar temes d'interès general, destaca per ser un repositori que aglutina en temps real (RSS) les noticies més rellevants que publiquen els 43 mitjans digitals associats a l'entitat, cosa que li permet tenir una visió global, actualitzada i única de tot el que està succeint al territori català a través de la tasca d'aquesta quarantena d'editors de la premsa comarcal".

L’objectiu, segons el mateix Jiménez, és “donar visibilitat a la força col·lectiva de les publicacions associades”, que de fet en el seu conjunt ja són líders a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots