Notícia

Dilluns accidentat a les estacions d’esquí andorranes

Ahir dilluns hi van haver dos esquiadors ferits a Arcalís i un tercer a Grau Roig

Esquiador ferit evacuat de pistes a Arcalís. Imatge d'arxiu.
Esquiador ferit evacuat de pistes a Arcalís. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ferits dos esquiadors menors d’edat a Ordino Arcalís. Un altre esquiador, major d’edat, també va patir una caiguda de consideració a Grau Roig, segons informen diversos mitjans de comunicació andorrans.


Dilluns accidentat a les estacions d'esquí andorranes. Dos menors d'edat van resultar ahir ferits de gravetat després de patir col·lisions mentre esquiaven per la pista Canaleta d'Arcalís. El més greu, un nen de catorze anys d'origen valencià, va resultar amb un traumatisme cranioencefàlic i va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Allà, el servei mèdic va considerar que la situació era prou important per derivar l'infant a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, on es troba ingressat amb pronòstic reservat. Segons el Periòdic d'Andorra la col·lisió ha estat entre dues persones. El noi esquiava amb casc i gaudia d'uns dies de vacances en companyia de la família.

L'altre menor accidentat, d'origen francès, no va necessitar trasllat aeri i el seu desplaçament a l'hospital es va produir en ambulància. Allà el van tractar d'una contusió al cap. La radiotelevisió andorrana informa, però, que no hi havia cap altre implicat.

També ahir dilluns, a les pistes de Grau Roig, s'hi va registrar un altre accident, en aquest cas, el d'un esquiador adult. El servei sanitari de l'estació va aplicar el protocol tradicional i el metge va decidir la seva evacuació en helicòpter a Nostra Senyora de Meritxell amb el diagnòstic d'un traumatisme cranioencefàlic. N'informa el Periòdic d'Andorra.

Casualment, els tres accidents es van produir en el dia de menor afluència a les pistes andorranes, després que durant el cap de setmana se superessin totes les previsions pel que fa a nombre d'esquiadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny