Notícia

Una experiència única i privilegiada a Les Angles

Veure sortir el sol, ser els primers en marcar traça a la neu i esquiada en solitari, són només alguns dels avantatges dels esquiadors "privilège" de Les Angles


Per a la present temporada l'estació d'esquí de Les Angles, al Capcir (Catalunya del Nord), ens ofereix la possibilitat d'obrir pistes amb un membre de l'equip de pisters. Veure sortir el sol i deixar la nostra traça marcada a la neu coincidint amb les primeres hores de llum del dia és un veritable privilegi que està reservat als titulars de la targeta Privilege. Però aquesta mena de targeta-teletac té molts altres avantatges. Us expliquem la nostra experiència al diaridelaneu. No us perdeu les imatges del nostre vídeo-reportatge en el qual podreu veure com vam gaudir de tota l'estació estació per a nosaltres durant una hora.


pic-peric-les-angles
Primeres llums del dia sobre el pic Peric, des de l'entrada a la pista Peborny de Les Angles (Foto: Diaridelaneu.cat).

El passat 31 de desembre al diaridelaneu.cat vam tenir el privilegi de poder obrir pistes a Les Angles. Aquesta és una activitat que s'ofereix als clients de l'estació, en concret als titulars de les targetes Privilège. I certament que es tracta d'un privilegi, i és que tal com indica el seu nom aquesta targeta ofereix diversos avantatges econòmics i privilegis d'altra mena.

En la nostra experiència d'obertura de pistes ens hi va acompanyar Antonio Martín, director de l'Oficina de Turisme de Les Angles, qui ens va detallar el funcionament d'aquesta targeta. Martín explica que "la targeta Privilege funciona com un Teletac, té un cost inicial de 5 euros, i ens permet esquiar amb un cost diari de 36 euros".

El màxim responsable de l'oficina de turisme de Les Angles ens desglossa alguns dels avantatges econòmics que ofereix la targeta, entre els quals el fet que que"si anéssim a comprar un forfet de dia, el seu cost seria de 42,50 euros". En aquest sentit l'esquiada de dia amb el "teletac" Privilege és el mateix que el d'un fofet de 4 hores. A més, la targeta Privilège acumula altres avantatges econòmics, com ara el fet que en el 5è dia d'esquiada el preu que ens facturaran serà amb un descompte del 50% o que la nostra visita en el 10è dia i el 15è l'esquiada serà gratuïta.

les-angles-obrir-pista
No us vénen ganes d'estrenar aquesta fressada de pistes? (Foto: Diaridelaneu.cat).

Però la targeta Privilège té altres avantatges que complementen els econòmics, un dels quals és la seva comoditat. "Com que funciona amb un sistema similar al Teletac, ens evita passar per taquilles cada dia que vulguem esquiar. Així, l'import de la nostra esquiada queda registrada als sistemes de control d'accés als remuntadors i finalment la nostra visita a pistes serà carregada directament en el nostre compte bancari a final de cada mes" ens reafirma Martín.

A banda d'aquests avantatges econòmics, la targeta Privilège també ofereix altres prestacions als seus titulars. "Per als posseïdors d'aquesta targeta s'ofereix la possibilitat de fer una activitat exclusiva, com és l'obertura de pistes a les 08.00 h. del matí. Obrir pistes a les vuit del matí és una experiència màgica, que ens permet veure sortir el sol des dels 2.400 m i estrenar traça sobre la neu una hora abans de l'obertura al públic de l'estació" senyala Martín.

Així doncs, l'experiència de veure sortir el sol des de la cota 2.400 m de l'estació, ser els primers a deixar traça a la neu acabada de fresada, lliscar en solitari exhaurint els girs al nostre gust de corba i velocitat, s'acaba convertint en una experiència única i privilegiada. D'aquí que l'experiència es reservi als titulars de la Targeta Privilège.

En la nostra visita a Les Angles del 31 de desembre ens hi va acompanyar Aleix Alexandre, de descobreixcatalunya.cat. Algunes de les imatges que hi vam poder captar les podeu trobar en aquests perfils:

Instagram de Descobreix Catalunya: instagram.com/descobreixcatalunya/
Instagram de Diaridelaneu.cat: instagram.com/diaridelaneu/
Instagram d'Aleix Alexandre: instagram.com/aleix_a_m/

Més informació a: www.lesangles.com
ivan-sanz-aleix-alexandre-helly-hansen-les-angles
Ivan Sanz i Aleix Alexandre, equipats per Helly Hansen, el passat dia 31 de desembre a Les Angles (Foto: Diaridelaneu.cat).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny