Notícia

Torna la Copa del Món de Freestyle a Font Romeu-Pirineus 2000

Del 7 a l'11 de gener podrem gaudir de la Copa del Mon de Freestyle a les pistes de Font Romeu-Pirineus 2000

Cartell oficial Freeski Font Romeu 2020
Cartell oficial Freeski Font Romeu 2020
L´estació de la Cerdanya francesa viurà la magia i l'emoció d'una competició que any rere any es consolida en una de les millors estacions dels Pirineus.
 

Després de la visita dels Reis Mags, podrem trovar a Font Romeu-Pirineus 2000 als millors especialistes del mon dins de la disciplina de Freestyle, sent una de les competicions d' esports extrems amb més prestigi a nivell mundial. La cita serà de el 7 a l'11 de gener al magnífic parc de neu Font Romeu Pyrénées 2000.

L'estació de l‘Alta Cerdanya està organitzant la Copa del Món per quart any consecutiu la que està considerada com l'etapa de major importància dins de la temporada 2020. Sense cap dubte, és un espectacle únic dins de el circuit de Freestyle que els aficionats no s'han de perdre. Dimarts 7 de gener i el dimecres 8 tindran lloc els entrenaments i el dijous 9 de gener entramiento seguit de les proves de classificació masculina. El divendres 10 de gener tindrà lloc l'entrenament seguit de la classificació femenina i el dissabte 11 de gener després de l'entrenament de rigor, es disputaran les dues finals, masculina i femenina.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny