Notícia

Masella acomiada unes festes de Nadal amb jornades de més de 9.000 esquiadors a pistes

Els dies de màxima afluència han estat el 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2 i el 3 de gener

masella,alta afluencia,gent,esquiadors,pla
Masella acomiada unes festes de Nadal amb jornades de més de 9.000 esquiadors a pistes Autor/a: Diaridelaneu.cat
A menys de 24 hores per acomiadar les jornades d'esquí de les festes de Nadal a Reis, arriben els primers balanços. Masella ha obtingut molt bons resultats, amb algunes jornades en les quals s'ha arribat als 9.000 esquiadors a pistes.


Les festes de Nadal enguany han vingut marcades pel temps molt estable, amb temperatures suaus, ambient assolellat i sec. A Masella això s’ha traduït en una afluència d’esquiadors molt alta durant totes les jornades, llevat dels dies de les celebracions familiars, com el dia de Nadal, Sant Esteve o Cap d’Any.

Els dies de més afluència, amb jornades amb més de 9.000 esquiadors, han sigut el 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, així com també el 2 i el 3 de gener. L’Esquí Nocturn també ha sigut concorregut, amb una afluència màxima el dissabte, dia 28 de desembre. Això ha fet que les ocupacions hoteleres, a peu de pista, durant tots els dies fossin superiors al 95% amb algunes nits amb el cartell de complet en els allotjaments.

Els esquiadors, durant aquests dies de temps esplèndid, han gaudit de la neu i de totes les terrasses plenes de gom a gom gràcies a la bonança. D’altra banda, la neu s’ha conservat seca gràcies a les humitats baixes.

Els nens han sigut els veritables protagonistes dels esdeveniments celebrats a l’estació: el Pare Nöel a pistes, la recollida de cartes a càrrec del Patge Reial i avui l’arribada de Ses Majestats els Reis al Pla de Masella (a les 18 h) han fet la delícia dels més menuts. A més les competicions d’esquí més populars, com la Cursa Familiar i la X-TOT Race, han tingut també una gran participació infantil, conjuntament amb les seves famílies.

Torna la producció de neu

Malgrat el temps anticiclònic d’aquests dies, que sovint fa que les temperatures siguin més baixes a la vall que a la muntanya amb l’anomenada inversió tèrmica, des de Masella sempre estem pendents per aprofitar les finestres de fred per produir neu. Ahir i avui, per exemple, amb la davallada nocturna de les temperatures s'ha aprofitat per innivar els eixos bàsics per millorar la neu en qualitat i quantitat. I de cara les properes setmanes continuarem amb aquestes tasques per tal de continuar garantint bona neu a les pistes.

Aquesta segona setmana de l’any el comunicat de neu anuncia 56 km de pistes obertes, tots els remuntadors oberts i desnivell complet. La connexió amb La Molina continua oberta.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny