Notícia

Les estacions d'esquí del Grup Aramon reben més de 300.000 esquiadors

terrassa,formigal
Les estacions d'esquí del Grup Aramon reben més de 300.000 esquiadors Autor/a: Formigal - Grupo Aramon
Bones xifres a les estacions d'esquí del Grup Aramon, que en aquestes festes de Nadal a Reis han rebut 325.000 esquiadors. En concret, a Formigal-Panticosa, s'han obtingut els millors registres dels deu últims anys. L'apunt negatiu, el fet que les estacions de Terol han hagut de tancar temporalment per falta de neu.


El grup Aramón supera, a el tancament del Nadal, els 325.000 esquiadors. Aquest és el segon millor arrencada històric de temporada de el grup, una campanya que va arrencar molt aviat aquest any amb l'obertura a mitjans del mes de novembre de Formigal-Panticosa.

El Nadal tanca una primera etapa de la campanya de neu 19/20, un període en el qual el grup Aramón arriba bones xifres. A hores d'ara de la temporada, són més de 325.000 els esquiadors que han passat per les pistes d'esquí de el grup d'empreses de la neu aragonès, una xifra que s'ha aconseguit gràcies a la gran campanya nadalenca.

L'altra cara és Terol, on les condicions meteorològiques no han afavorit la pràctica d'l'esquí a Javalambre i Valdelinares, tancades temporalment per falta de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny