Notícia

El millor nadal-reis de Boí Taüll

Xifres de rècord a Boí Taüll durant les vacances de Nadal i Reis

carlina,terrassa,boi taull
Bar Cafeteria La Carlia de Boí Taüll en una imatge d'arxiu Autor/a: Boí Taüll
Durant el període vacacional de Nadal i Reis, l'estació lleidatana de Boí Taüll ha sumat 33.424 dies d'esquí, un 5,5% més que els registrats la temporada anterior. A les excepcionals condicions de quantitat i qualitat de neu, amb una espessor de 60 cm a la base i 160 cm a les cotes més altes, s'hi ha afegit el factor climatològic.


Boí Taúll ha tancat aquest Nadal i Reis amb unes excel·lents xifres. Els dies 28 i 29 de desembre han estat els de màxima ocupació, amb pics de 4.500 esquiadors/dia que han gaudit de la neu i les bones condicions meteorològiques.

Durant aquest període, s'ha acumulat un total de 33.424 dies d'esquí, davant els 31.671 registrats l'any anterior. Les condicions de neu, amb uns gruixos que s'han mantingut entre els 60 cm a les cotes baixes i 160 cm a les cotes altes, i l'excel·lent climatologia, han estat, sense cap dubte, els factors determinants per aconseguir aquests bons resultats.

En aquestes festes, com ja és habitual en aquesta època de l'any, els usuaris de Boí Taüll han pogut gaudir de diverses activitats com la visita del Pare Noel el dia de Nadal, la tradicional baixada de torxes el passat dissabte 28 de desembre i la visita dels Reis Mags per tancar la programació nadalenca.

Pròxims esdeveniments

El 18 i 19 de gener tindran lloc els Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya.
Els dies 25 i 26 se celebrarà "El Dorado Freeride Junior".
Els mateixos dies també hi haurà al nostre Snowpark el "New Kids on the Snow".
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny