Notícia

El Comú d'Encamp vol treure a concurs la concessió de l'estació d'esquí del Pas de la casa-Grau Roig per al 2021

Està prevista ben aviat una reunió amb el soci majoritari de SAETDE

grau roig,aeria
El Comú d'Encamp vol treure a concurs la concessió de l'estació d'esquí del Pas de la casa-Grau Roig per al 2021 Autor/a: Grandvalira
El comú d'Encamp, sota el mandat de la nova cònsol Laura Mas, vol tenir enllestit el nou concurs per a la concessió dels terrenys esquiables de Pas de la Casa-Grau Roig el 2021. Segons informa avui la radiotelevisió andorrana, la voluntat del comú d'Encamp és tenir enllestit ràpidament el nou concurs per a la concessió dels terrenys esquiables, tot i que encara queden passos per concloure la redacció del concurs. En paral·lel SAETDE està redactant el seu informe que preveu diferents paràmetres a tenir presents, com ara el lucre cessant. Tot plegat fa preveure que seran uns informes complexos els que hauran de permetre xifrar la nova concessió i el nou concurs que serà d'àmbit internacional.

La nova cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha informat a la mateixa radiotelevisió andorrana que tot el que es faci es farà de manera transparent mitjançant reunions amb el poble. Està prevista ben aviat una reunió amb el soci majoritari de SAETDE. Una nova concessió que també haurà de ser un revulsiu per al poble del Pas de la Casa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny